16. 06. 2021 - 11:36
NAKON ŠTO JE RONALDO NAPRAVIO SKANDAL TAKO ŠTO JE MAKNUO...
907
Shares
NAKON ŠTO JE RONALDO NAPRAVIO SKANDAL TAKO ŠTO JE MAKNUO COCA-COLU, OGLASILI SE IZ KOMPANIJE: Poslali mu jasnu poruku

NAKON ŠTO JE RONALDO NAPRAVIO SKANDAL TAKO ŠTO JE MAKNUO COCA-COLU, OGLASILI SE IZ KOMPANIJE: Poslali mu jasnu poruku

16. 06. 2021 - 11:36
0
Shares

Proizvođač bezalkoholnih pića, tvrtka Coca-Cola, odgovorila je Cristianu Ronaldu, koji je na press konferenciji uoči duela Portugal - Mađarska sa stola sklonio dvije boce ovog pića.
Mnogo pažnje izazvao je Ronaldov potez kada je sa stola sklonio boce Coca-Cole te izvadio bocu sa vodom i rekao "pijte vodu".

Društvene mreže su doslovno eksplodirale, poruke podrške slavnom fudbaleru stizale su sa svih strana, a dan kasnije pojavile su se i informacije, koje su se pokazale netačnim, da je Coca-Cola za kratko vrijeme izgubila četiri milijarde dolara.

screenshot-29

Nije dugo trebalo čekati da se oglase iz američke tvrtke. Poručili su da svako ima svog favorita za piće i različite ukuse i potrebe.

"Svako ima svog favorita za piće i različite ukuse te potrebe", poručili su iz Coca-Cole. Očito da ih Ronaldov potez nije previše zabrinuo.

Podsjetimo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena i ranije ne isticao da ne konzumira gazirana pića Coca-Colu i Pepsi, te da nije sretan kada ih u rijetkim trenucima koristi njegov sin.

Na kraju dodajmo da je Ronaldo u pobjedi Portugala nad Mađarskom postigao dva pogotka pa je tako sa ukupno 11 pogodaka postao najefikasniji fudbaler svih vremena na Evropskim prvenstvima.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti