14. 06. 2021 - 08:28
Jokić objasnio zbog čega se "divljački" ponašao, potom se izvinuo!
907
Shares
Jokić objasnio zbog čega se

Meč druge runde Zapada

Jokić objasnio zbog čega se "divljački" ponašao, potom se izvinuo!

14. 06. 2021 - 08:28
0
Shares

Sunsi su sinoć u Denveru u četvrtoj utakmici druge runde Zapada pobijedili Nuggetse i s 4:0 prošli u finale konferencije.

Ipak, nakon utakmice pričalo se jedino o neshvatljivom potezu Nikole Jokića koji je u završnici treće četvrtine brutalno i divljački nasrnuo i udario igrača Phoenixa Camerona Paynea.

Suci su odmah isključili MVP-ja regularne sezone, a Sunsi su s lakoćom stigli do pobjede 125:118.

Povod za neshvatljiv nasrtaj Jokića na Paynea bio je nedosuđeni faul nad njim pa je bijesan zbog toga udario igrača Sunsa i na neslavan način završio sezonu iz snova.

Nakon što je Jokić udario Paynea, nastala je gužva na parketu. Do srpskog centra doletio je Davin Booker i umalo da se nije dogodio veći incident. Srećom, ubrzo su se strasti smirile, Jokić je napustio teren, a Sunsi su mirno priveli utakmicu kraju i zaključili seriju s 4:0.

Nakon utakmice Jokić je pokušao objasniti zašto je udario Paynea.

"Želio sam promijeniti ritam utakmice. Želio sam dati dodatnu energiju momčadi, možda i malo promijeniti način suđenja. Zato sam napravio grub faul. Jesam li ga namjerno udario? Ne znam, moje isprike ako jesam. Nije mi bila namjera udariti ga u lice ili ozlijediti ga", kazao je Jokić.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti