12. 06. 2021 - 15:53
SVI MISLE DA OVO NEĆE BTI NADMAŠENO: Volkswagenov autić na...
907
Shares
SVI MISLE DA OVO NEĆE BTI NADMAŠENO: Volkswagenov autić na daljinski PODIGAO VELIKU PRAŠINU

SVI MISLE DA OVO NEĆE BTI NADMAŠENO: Volkswagenov autić na daljinski PODIGAO VELIKU PRAŠINU

12. 06. 2021 - 15:53
0
Shares

Autić na daljinski donio je loptu na centar rimskog Olimpica uoči prve utakmice na Evropskom prvenstvu u nogometu koju su u subotu naveče igrali Italija i Turska, a ta situacija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Mali automobil proizvođača Volkswagen donio je loptu na centar terena do nizozemskog sudije Dannyja Makkeliea.

"Mali automobil na daljinsko upravljanje koji je donio loptu na teren je moj nadraži trenutak na Euru 2020 i mislim da neće biti nadmašen", napisao je jedan navijač na Twitter.

Podsjećamo, Italija je u prvom meču protiv Turske prikazala sjajnu igru i slavila ubjedljivim rezultatom 3:0 te na taj način započela učešće na smotri najboljih Starog kontinenta.

Prije samog početka upriličena je spektakularna ceremonija otvaranja. Martin Garrix, Bono Vox i The Edge našli su se na velikoj pozornici na otvaranju Eura, virtualnom izvedbom pjesme "We Are The People", uz upotrebu vrhunske tehnologije i scenografije.

Nizozemski DJ i producent Martin Garrix autor je zvanične himne za Euro 2020, a pjesma slavi glavnu temu Eura - zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, s naglaskom na specifičnost ovog turnira koji se prvi put igra u cijeloj Evropi.
Na ceremoniji otvaranja učestvovali su i nekadašnji kapiteni Lazija i Rome - Alessandro Nesta i Francesco Totti, a oko 16.000 navijača na Olimpicu dočekalo ih je burnim aplauzima.

Tokom ceremonije italijanski operski pjevač Andrea Bocelli izveo je ariju Nessun Dorma.

 

Učitaj još novosti