12. 06. 2021 - 14:30
Nazif Hasanbegović je novi predsjednik FK Željezničar!
907
Shares
Nazif Hasanbegović je novi predsjednik FK Željezničar!

Odlukom Skupštine kluba s Grbavice

Nazif Hasanbegović je novi predsjednik FK Željezničar!

12. 06. 2021 - 14:30
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hasanbegović je bio jedan od članova bivšeg Upravnog odbora, a članovi Skupštine su odlučili da mu ukažu povjerenje za najvažniju funkciju u klupskim organima. 

Na sjednici Skupštine koja se održala na Ilidži skupština nije usvojila izvještaj sada već bivšeg predsjednika Samira Cerića, nakon čega je i smijenjen Upravni odbor. 

Za prvog čovjeka kluba s Grbavice postavljen je Hasanbegovićem, nakon čega slijedi izbor ostalih članova novog Upravnog odbora.

Pred Hasanbegovićem i najbližim saradnicima su pune ruke posla jer ih očekuje izbor novog stručnog štaba te stvaranje optimalnih uslova za početak priprema prvog tima Plavih. 

Inače, novi predsjednik sarajevskih Plavih je stručnjak za strateško komuniciranje i PR. 

Hasanbegović je diplomu magistra nauka za Strateško komuniciranje stekao je 1998. godine i od tada se profesionalno bavi poslovima koji se odnose na kreiranja i upravljanja efektivnim i efikasnim komunikacijama, na poslove upravljanja ljudskim potencijalima i na upravljanje resursima i potencijalima organizacija različitih profila u kriznim situacijama.

Kao ekspert za strateško komuniciranje kreira i upravlja komunikacijskim procesima i razvojem odnosa s javnostima u cilju jačanja i re/izgradnje reputacije, imidža i branda u cjelini, kao i poslovima koji se odnose na kreiranje interne i eksterne komunikacijske strategije, krizne komunikacije i kreiranja planova za različite klijente uključujući vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.

U oblasti strateških komunikacija kao i u procesima pripremi, izrade i implementacije komunikacijskih strategija i planova ima više od 10 godina relevantnog profesionalnog iskustva.

U tom periodu bio je angažiran kao konzultant iz oblasti strateškog komuniciranja i odnosa sa javnostima od strane Suda BiH, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstvo odbrane BiH, Općinski sud Sarajevo, Centar za istraživačko novinarstvo CIN, East-West Management Institute, Inc (USAID project), GIZ deutsche gesellschaftfur internationale Zusammenarbeit, Institut za traženje nestalih osoba/lica i još mnogi drugi.

Sport.ba/SportSport.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti