10. 06. 2021 - 18:57
Miralem Pjanić NAKON PRIČE da je PRESADIO KOSU pokazao NOVU...
907
Shares
Miralem Pjanić NAKON PRIČE da je PRESADIO KOSU pokazao NOVU FRIZURU: Svi su ODUŠEVLJENI!

Miralem Pjanić NAKON PRIČE da je PRESADIO KOSU pokazao NOVU FRIZURU: Svi su ODUŠEVLJENI!

10. 06. 2021 - 18:57
0
Shares

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić posjetio je danas Konjic i FK Igman, a dočekali su ga članovi omladinskog pogona konjičkog kluba, koji nisu krili oduševljenje zbog prilike da se druže sa svojim idolom.

Pjanić, koji je prvi put posjetio hercegovački gradić, bio je iznenađen gostoprimstvom i ljubaznošću domaćina.

Predsjednik FK Igman Đahid Muratbegović i načelnik Osman Ćatić uručili su Miralemu dres kluba, kao i knjigu koja govori o 100 godina nogometa u Konjicu, te sliku Stare kamene ćuprije gdje su članovi omladinskog pogona Igmana dočekali veznjaka Barcelone.

"Prvi put sam u Konjicu, vrlo sam iznenađen dočekom i gostoprimstvom i iskreno se nadam da ću imati priliku u budućnosti više upoznati ovaj grad. Drago mi je da sam se družio sa dječacima iz Konjica, koji treniraju i žive nogomet, koji imaju svoje snove i trude se", kazao je Miralem Pjanić koji je prije nekoliko dana sa sinom Edinom stigao na odmor u BiH.

Naš igrač nije igrao za reprezentaciju BiH u posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske, jer ga je selektor Petev, baš kao i kapitena Edinu Džeku, poštedio tih mečeva.

Pjanić bi narednog ljeta već mogao promijeniti klub s obzirom na to da je Barcelona zadržala trenera Ronalda Koemana, koji prethodne sezone nije previše računao na našeg igrača, već ga je, s druge strane, često u potpunosti stavljao u drugi plan. Pjanić se najviše povezuje s povratkom u Juventus

 

Učitaj još novosti