10. 06. 2021 - 17:39
MEDIJI BRUJE O OVOME! BOSANAC ODBIO REPREZENTACIJU - MORAO DA...
907
Shares
MEDIJI BRUJE O OVOME! BOSANAC ODBIO REPREZENTACIJU - MORAO DA PRESADI KOSU: Zbog nove frizure ne smije da igra fudbal!

MEDIJI BRUJE O OVOME! BOSANAC ODBIO REPREZENTACIJU - MORAO DA PRESADI KOSU: Zbog nove frizure ne smije da igra fudbal!

10. 06. 2021 - 17:39
0
Shares

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ne može da igra za državni tim svoje zemlje zbog presađivanja kose! Razlog za jednomjesečnu pauzu nije nikakva povreda veznog fudbalera, kako e u prvi mah činilo...

Vezni igrač Barselone je pauzu između dvije sezone iskoristio kako bi izgradio novi imidž, a za to se saznalo tek kada se došao na odmor u Kalesiju.

Prethodnih nekoliko nedjelja na fotografijama smo ga viđali sa šeširom, koji je djelovao kao lijep modni detalj, a zapravo je krio Pjanićevu tajnu. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji BiH u novu sezonu će ući sa novom kosom.

Istina, Pjanić još nije siguran ni gdje će igrati naredne sezone. Njega je Barselona dovela u ogromnom transferu, ali je tokom sezone izgubio minutažu i sada je na marginama prvog tima. Više nema nikakvu ulogu u timu Ronalda Kumana, a nema ni previše zainteresovanih klubova koji bi debelo platili njegovu slobodu.

Igrač sredine terena je zbog ovog ''problema'' propustio prijatlejske mečeve protiv Crne Gore (0:0) i Danske (2:0), na kojima je selektor Ivajlo Petev morao da isproba druge opcije.

Učitaj još novosti