09. 06. 2021 - 09:27
Argentina u 94. ostala bez pobede, NESTVARNA majstorija...
907
Shares
Argentina u 94. ostala bez pobede, NESTVARNA majstorija golmana sprečila već viđen Mesijev gol iz slobodnjaka

KVALIFIKACIJE ZA SP

Argentina u 94. ostala bez pobede, NESTVARNA majstorija golmana sprečila već viđen Mesijev gol iz slobodnjaka

09. 06. 2021 - 09:27
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Argentine najveći je gubitnih 6. kola južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar!

Iako su već u 8. minutu vodili 2:0 na gostovanju Kolumbiji, Gaučosi se kući vraćaju samo s jednim bodom u džepu. Golove Romera i Paredesa sa starta meča, u drugom poluvremenu anulirali su Mjurijel i Borha.

Gol ovog drugog posebno je bio bolan, jer je pao u 94. minutu i Argentina nije imala vremena ni da pokuša da se vrati u meč. Nema sumnje da će žaliti i za onim slobodnjakom Lea Mesija u 57. minutu, kada je Ospina izvukao loptu ispod prečke.

Brazil je, s druge strane, nastavio da dominira kvalifikacijama i sada imaju maksimalnih šest pobjeda. Ovu poslejdnju izvijevali su protiv Paragvaja u gostima - 2:0!

Strijelci za lidera grupe bili su Nejmar u 4. minutu i Paketa u nadoknadi vremena, dok na meču Venecuela - Urugvaj nije bilo golova. Remi je viđen i u Santjagu gdje je Čile igrao 1:1 s Bolivijom.

Brazil je prvi s 18 bodova i već je viđen na Mudnijalu, iako do kraja ima još dosta da se igra. Argentina je druga s 12, Ekvador ima devet bodova, Urugvaj i Kolumbija po osam.

Učitaj još novosti