08. 06. 2021 - 18:04
Za Beckera je favorit protiv Novaka, Federer mu idol, djevojka...
907
Shares
Za Beckera je favorit protiv Novaka, Federer mu idol, djevojka mu lijepa Hrvatica: Ko je naredni Noletov rival

PARIZ

Za Beckera je favorit protiv Novaka, Federer mu idol, djevojka mu lijepa Hrvatica: Ko je naredni Noletov rival

08. 06. 2021 - 18:04
0
Shares

Italijan Matteo Berrettini postao je predmet zanimanja sedme sile na French Openu nakon što je legendarni Boris Becker izjavio da je favorit protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Roland Garrosa u meču koji će se igrati sutra navečer.

Italijan je ni kriv ni dužan upao među osam najboljih u Parizu jer je Roger Federer zbog ozljede odlučio se povući s Roland Garrosa. Zanimljivo, baš je Švicarac idol 25-godišnjem Italijanu.

"Protiv Rogera sam igrao prvi put 2015. godine. Bio sam toliko nervozan da mi se ruka tresla. Preznojio sam se i prije početka meča, ali to je sjajna uspomena za mene", kazao je.

Italijan koji je deveti igrač svijeta odmarao je u osmini finala i to je njegova prednost u odnosu na Đokovića, koji je jučer odigrao pet setova protiv Lorenza Musettija.

"Rekao bih da je Berrettini u prednosti. Imao je slobodan dan u odnosu na Novaka, a i ranije nije imao teške mečeve. Gledao sam Đokovića protiv Musettija i vidio sam da ga se može pobijediti", kazao je Boris Becker.

Berrettini je poznat po snažnom servisu i forhendu, a adut mu je agresija. Izbjegava duge izmjene i zbog toga su ga usporedili s Del Potrom, piše Index.hr.

Prije dvije godine je upao među deset najboljih na svijetu, ali za mnoge nije ispunio velika očekivanja. Brojni stručnjaci kažu da mu mentalna snaga nije jača strana i loše se snalazi pod pritiskom.

Italijan je trenutno u vezi s Ajlom Tomljanović, hrvatskom teniserkom koja nastupa za Australiju.

Učitaj još novosti