07. 06. 2021 - 23:22
KO JE FAMOZNA ĆISKA I ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI ? Samo Nadal od...
907
Shares
KO JE FAMOZNA ĆISKA I ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI ? Samo Nadal od velike trojke još uvijek nema djece, a savjet dobio od velikog rivala!

KO JE FAMOZNA ĆISKA I ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI ? Samo Nadal od velike trojke još uvijek nema djece, a savjet dobio od velikog rivala!

07. 06. 2021 - 23:22
0
Shares

Rafael Nadal pokušaće u Parizu da dodatno popravi svoj nestvarni rekord i osvoji 14. Rolan Garos

Nadal uvijek skromno sve zasluge pripisuje njegovom timu, a u tom timu veliku ulogu ima baš ona. Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska.

Nadalova supruga sa njim je od 2005. godine kada su započeli vezu koja je kulminirala brakom prošlog oktobra, a svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gdje se Nadal i rodio.

U jednom od intervjua je Ćiska inače magistar ekonomije otkrila je zašto, zapravo, rijetko ide s Rafom na turnire.

"Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po celi dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo se prestali slagati", rekla je jednom Ćiska koja je godina izbegavala javnost i društvene mreže

Nadalova bolja polovina ipak je otvorila profil na Instagramu gde ju danas prati nešto više od 17.000 ljudi. Španac retko deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali nakon što se Ćiska odlučila na ovaj potez, na njezinom profilu uglavnom su fotografije na kojima vjerno navija za Nadala ili  one na kojima razmjenjuju nježnosti.

Rafa joj je dao "ključeve" svoje humanitarne organizacije koju Ćiska vodi paralelno s poslom u osiguranju. Međutim, u toj Rafinoj i njenoj paraleli i dalje nema djece.

Nadal je, iako su mu 34, i dalje jedini iz "velike trojke" - ili nekadašnje četvorke u kojoj je bio i Endi Marej koji se još nije odlučio na taj korak. Federer ima dva para blizanaca, Đoković sina i ćerka, a Škot dva sina i kćerku. I svima se, izuzev Mareja do operacije kuka, nije to osjetilo na karijeri i uspjesima. Naprotiv.

"Volio bih imati djecu, ja sam porodični tip i jako volim djecu. Međutim, stvarnost je drugačija. Volio bih da san o djeci ispunim kad mi to dopusti moja sportska karijera. Želim brinuti o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tijekom godine bila dobra za njih", objasnio je Nadal zašto i dalje čeka.

Savjet mu je dao i Endi Marej.

"Uživaj u svojim večerima još dok nemaš djece", posavjetovao ga je Škot.

Učitaj još novosti