07. 06. 2021 - 22:05
OVO SE NE PROPUŠTA Srpska šampionka s brutalnim trbušnjacima...
907
Shares
OVO SE NE PROPUŠTA Srpska šampionka s brutalnim trbušnjacima napada titulu prvaka svijeta!

TEODORA MANIĆ

OVO SE NE PROPUŠTA Srpska šampionka s brutalnim trbušnjacima napada titulu prvaka svijeta!

07. 06. 2021 - 22:05
0
Shares

Spektakularni kik boks turnir "Arena Friday Night Fights 3" biće održan 11. juna u “Kovilovo resortu” u Beogradu. Zvezda programa “Ladies Kickboxing Night” biće srpska šampionka, trostruki amaterski prvak sveta i dobitnik "Majske nagrade" 2021. godine - Teodora Manić (27)!

Ona će napasti titulu prvaka svijeta WAKO PRO federacije u disciplini K1 rules, kategorija do 65 kilograma. Aktuelna šampionka dolazi iz Italije, Kristina Karuzo, i ona je Teodori nanijela jedan od rijetkih poraza u amaterskoj konkurenciji na prvenstvu Evrope 2016., tako da će ovo ujedno biti i njihov revanš duel.

Međutim, kod Teodore straha nema...

- Treme da, one pozitivne kao i uvek, ali straha ne. Spremna sam kao nikad! Dobro znam Kristinu, znam šta ume i može, ali znam i čime ja raspolažem. Cilj je jasan: da pojas zasija oko mog struka - optimistična je jedna od najboljih kikbokserki koje Srbija ima.

Vjetar u leđa Teodori sigurno je i “Majska nagrada”, koju je nedavno dobila kao najuspešniji sportista u kategoriji neolimpijskog sporta, piše Kurir.

- Velika čast, ali i obaveza da opravdam nagradu Sportskog saveza Srbije. Hvala Kik boks savezu Srbije koji me je kandidovao za ovu nagradu. Obećavam da neću poleteti zbog toga, naprotiv. Još čvršće ću koračati na šampionskom putu i uvek biti spremna da se borim za čast i ugled Srbije. Videćete to već na “Arena Friday Night Fights 3”, turniru koji izrasta u najbolje u našem sportu u Evropi. Zaista sjajna organizacija i drago mi je što sam deo tog spektakla - kaže Manićeva čije fotografije možete pogledati u nastavku:

teodora-manic-1-830x0

.

teodora-manic-2-830x0

.

teodora-manic-3-830x0

.

teodora-manic-4-830x0


 

Učitaj još novosti