05. 06. 2021 - 15:39
Allegri želi u Juventus vratiti Pogbu i Pjanića, RONALDO MU NE...
907
Shares
Allegri želi u Juventus vratiti Pogbu i Pjanića, RONALDO MU NE TREBA

Allegri želi u Juventus vratiti Pogbu i Pjanića, RONALDO MU NE TREBA

05. 06. 2021 - 15:39
0
Shares

Massimiliano Allegri u petak je proveo dan u klubu te je s Juventusovim čelnicima raspravljao o igračkoj križaljci za sljedeću sezonu. Prema saznanjima talijanskih medija, Allegri je označio primarne mete za prijelazni rok, a to su Paul Pogba i Miralem Pjanić.

Kako navodi Corriere dello Sport, osim o dovođenju igrača razgovaralo se i o odlascima pojedinaca, a Allegri nema baš ništa protiv da među onima koji će napustiti klub bude i Cristiano Ronaldo. Takvu ideju zastupao je i nakon prve sezone Portugalca u Torinu, a zastupa je i sada kada smatra da bi glavninu napadačkog tereta trebali ponijeti Paulo Dybala i Alvaro Morata.

Među igračima koje bi Allegri volio dovesti u klub su i Dušan Vlahović te Mauro Icardi, a premda misli da je Wojciech Szczesny dobro rješenje na vratarskoj poziciji, i dalje je zainteresiran za potpisivanje ugovora s Gianluigijem Donnarummom. Corriere navodi i da Allegri smatra da je potrebno osvježiti vezni red momčadi i tu navodi Pogbu i Pjanića kao povratnike koji mu trebaju.

Učitaj još novosti