26. 05. 2021 - 16:40
BIO JE BAJERNOVA NAJVEĆA NADA - IMA 21 GODINU I NIKO GA NEĆE:...
907
Shares
BIO JE BAJERNOVA NAJVEĆA NADA - IMA 21 GODINU I NIKO GA NEĆE: Bio je nasljednik Lewandowskog a sada ne može da nađe klub

BIO JE BAJERNOVA NAJVEĆA NADA - IMA 21 GODINU I NIKO GA NEĆE: Bio je nasljednik Lewandowskog a sada ne može da nađe klub

26. 05. 2021 - 16:40
0
Shares

Mladi njemački fudbaler, kog su mnogi vidjeli kao nasljednika Roberta Levandovskog, nalazi se u ćorsokaku.

Kada Bajern plati mladog i talentovanog domaćeg fudbalera, očekuje se da taj igrač u narednim godinama postane jedan od najbitnijih u klubu. Za Jan-Fite Arpa plaćeno je čak tri miliona HSV-u, a danas je ovaj napadač jedan od igrača sa kojima Bavarci ne znaju šta da rade...

screenshot-7

Iako ima tek 21 godine, jasno je da Arp nikada neće biti igrač za prvi tim Bajerna. Zapravo, u nemačkom klubu sada smatraju da nije igrač ni za drugi tim, ekipu koja je ispala iz trećeg ranga nemačkog fudbala.

U šoku je celokupna fudbalska javnost. Momak koji je pre 18. rođendana počeo da igra za Hamburg u Bundesligi sada nije dovoljno dobar ni za treći rang takmičenja. Nešto se desilo, Fite je nestao negde između omladinskog i seniorskog fudbala, a Bajern je u velikim problemima.

Iako su mu verovali prethodnih godina, od kako je u februar 2019. potpisao ugovor sa najvećim klubom u državi, sada je očigledno višak.

Svojevremeno je Arp upisao jedan zvaničan i nekoliko prijateljskih mečeva za prvi tim Bajerna!

''On je dobar igrač i impresivna karijera je pred njim. Volim fudbalere koji ne pokazuju strah, poput njega'', rekao je Brazilac Marselo, dugogodišnji igrač Real Madrida, nakon meča koji je odigrao protiv Arpa.

Najveći problem u priči o Jan-fite Arpu je njegova plata. Kada se potpisivao dugogodišnji ugovor, Bajern je napravio veliku grešku. Do kraja ugovora koji ističe tek 2024. godine Arp treba da zaradi preko pet miliona evra. Taj novac nemaju timovi u trećem rangu takmičenja, čak ni mnogi drugoligaši.

Čak i da imaju novac, pitanje da li bili zainteresovani za čoveka koji je u trećoj ligi Nemačke postigao samo pet golova na čak 31 utakmici!

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti