24. 05. 2021 - 13:13
Samo je JEDAN trener ozbiljan kandidat za klupu Juventusa
907
Shares
Samo je JEDAN trener ozbiljan kandidat za klupu Juventusa

La Repubblica

Samo je JEDAN trener ozbiljan kandidat za klupu Juventusa

24. 05. 2021 - 13:13
0
Shares

Juventus se ipak uspio kroz iglene uši uvući u kvalifikacije za Ligu prvaka. U dramatičnom posljednjem kolu Staroj dami je pomogao Ivan Jurić čija je Verona odigrala remi s Napolijem i tako ga bacila na peto mjesto.

Talijanski mediji danas špekuliraju tko će biti novi trener Juventusa. Andrea Pirlo definitivno nije kalibar za klupu Juventusa iako je prije nekoliko dana kazao da obožava Juve i da želi ostati i iduće sezone.

No, La Repubblica piše kako Pirla zasad može jedino spasiti ako se uspije plasirati u grupnu fazu Lige prvaka. Tako bi barem kupio vrijeme.

Isti izvor dodaje da su opcije sa Zinedineom Zidanom i Maxom Allegrijem propale ta da su glavni kandidati aktualni trener Atalante Gian Piero Gasperini i sad već bivši trener Napolija Gennaro Gattuso.

Ipak, kako piše La Republica, Gasperini koji u posljednjih nekoliko godina radi čuda s momčadi iz Bergama ima najviše šanse.

Najprije, igračku karijeru je počeo baš u dresu Stare dame, ali nije se uspio ubaciti u prvu momčad, a drugo, navijači Juventusa ga žele zbog sjajne i napadačke Atalante.

Navijači ne žele Gattusa zbog njegove igračke karijere kad je godinama nosio dres Milana i po njima je bio veliki neprijatelj Torineza.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti