22. 05. 2021 - 08:58
Harry Kane otkrio: Zašto Mourinho nije uspio u Tottenhamu?
907
Shares
Harry Kane otkrio: Zašto Mourinho nije uspio u Tottenhamu?

Harry Kane otkrio: Zašto Mourinho nije uspio u Tottenhamu?

22. 05. 2021 - 08:58
0
Shares

Usporedio je Mourinha sa Pochettinom i razliku u treniranju ekipa

Harry Kane će ovog ljeta biti jedan od najtraženijih fudbalera ukoliko se Tottenham odluči na njegovu prodaju. Već duži period se špekuliše da engleski napadač nije zadovoljen u Pijetlovima, a sigurno svi veliki klubovi bi željeli imati takvog "rasnog" golgetera.

- Nikad nisam rekao da ću ostati u Spursima do kraja karijere, kao što nikad nisam rekao ni da ću otići. Dao sam klubu 16 godina svog života pa se nadam da možemo imati jedan dobar i iskren razgovor o cijeloj situaciji, rekao je Kane i tako praktično najavio svoj odlazak.

Njegova ekipa ne igra iduće sezone Ligu prvaka, a te utakmice najviše želi da igra upravo Kane. U ovoj sezoni na klupi Tottenhama počeo je Jose Mourinho, ali nije isto i završio sezonu, pa se Kane osvrnuo i na taj period usporedivši Moua sa Mauricijom Pochettinom.

- Kod Mauricija se dosta radilo u teretani, dok Mourinho nije baš bio za to. Jose je od nas očekivao da budemo muškarci, da se tako ponašamo na terenu i da imamo vođe. Da budem iskren, vjerojatno je tu nastao problem. Nismo imali vodstvo koje nam je bilo potrebno u tom trenutku. Klub je bio u teškoj situaciji nakon odlaska Pochettina, a novom treneru nikad nije lako, rekao je Kane i dodao:

- Imali smo odličan odnos od prve minute. Razumjeli smo jedan drugoga, imamo sličan mentalitet i na jednak način gledamo ono što se događa na terenu i izvan njega. Šteta što nismo pobjeđivali, ali imam sreće što su me u karijeri vodili i Mauricio i Jose. Nema sumnje da su mi puno pomogli.

Učitaj još novosti