20. 05. 2021 - 14:05
ČITAV SVIJET IM SE SMIJE: Jeste li vidjeli šta Chelsea nudi za...
907
Shares
ČITAV SVIJET IM SE SMIJE: Jeste li vidjeli šta Chelsea nudi za Lewandowskog?

SMIJEŠNA PONUDA

ČITAV SVIJET IM SE SMIJE: Jeste li vidjeli šta Chelsea nudi za Lewandowskog?

20. 05. 2021 - 14:05
0
Shares

Poljski napadač, Robert Lewandowski, jedan je od najboljih napadača na svijetu. No, u posljednje vrijeme navijači Bayern Munchena ne spavaju mirno s obzirom da se uvelike priča o njegovom odlasku iz kluba.

‘Lewa’ je ove sezone u Bundesligi postigao čak 40 pogodaka s čime se izjednačio s legendarnim Gerd Mullerom. Poljak će ga moći skinuti sa trona u subotu kada će bavarski gigant ugostiti Augsburg, ali čak su neki tražili da iz poštovanja prema Mulleru ostane na brojci 40.

Inače, Lewandowski je ove sezone u svim natjecanjima postigao čak 47 golova. Ta brojka sigurno bi bila puno veća da se Robert nije ozlijedio krajem ožujka pa je tako propustio četiri bundesligaške utakmice te dvomeč protiv PSG-a. Gotovo svi su sigurni da bi Bayern prošao Parižane da su mogli računati na velikog Poljaka.

A danas se zakotrljala nova priča o njegovom odlasku. Naime, sada je u fokusu engleski Chelsea koji se želi dodatno pojačati za sljedeću sezonu. Čelnici kluba nisu previše zadovoljni učinkom Timo Wernera kojeg su platili 53 milijuna eura. ‘Plavci’ tako žele poslati Wernera u Bayern, a oni bi zauzvrat tražili Lewandowskog. Njemački prvak dobro zna kako se Werner puno bolje snalazi u Bundesligi nego u Premiershipu gdje je na šest golova, ali isto tako ima čak 11 asistencija.

Osim Chelseaja, Lewandowskog želi i Barcelona, koja je najavila remont iduće sezone, a Poljak je i na radaru PSG-a u slučaju da u Real ode Kylian Mbappe.

Učitaj još novosti