17. 05. 2021 - 23:41
Da li se Messi jučerašnjim porazom protiv Celte oprostio od...
907
Shares
Da li se Messi jučerašnjim porazom protiv Celte oprostio od stadiona na kojem je nastupao tokom cijele karijere?

Da li se Messi jučerašnjim porazom protiv Celte oprostio od stadiona na kojem je nastupao tokom cijele karijere?

17. 05. 2021 - 23:41
0
Shares

Iako je do prošle sedmice bila blizu osvajanju titule, Barcelona je doživjela katastrofalan kraj sezone, piše MONDO. U nedjelju navečer, svrgnuti šampion Španije izgubio je kod kuće protiv Celte 1:1, u utakmici koja bi mogla da bude i Messijev oproštaj od Nou Campa.

Čudesni Argentinac donio je domaćima prednost u 28. minuti, ali je Santi Mina sa dva gola nanio još jedan bolan poraz ekipi Ronalda Koemana.  S obzirom na to da će Barcelona u posljednjem kolu gostovati Eibaru, definitivno je moguće da se Messi jučerašnjim porazom oprostio od stadiona na kojem je nastupao tokom cijele karijere, jer mu ovog ljeta ističe ugovor koji još nije produžio.

"Messi je pokazao da je nemoguće igrati bez njega. I dalje je najbolji igrač na svijetu. Već je postigao 30 golova i donio timu mnogo poena. Da li je ovo bio njegov oproštaj na Nou Campu? Na to pitanje bi on trebalo da odgovori. Nadamo se da će ostati, jer ako ne bude tu, imaćemo ozbiljne sumnje u to ko će moći da postigne toliko golova", rekao je Komean posle utakmice.

Ono što trenutno jako boli sve u klubu je činjenica da će Barcelona u možda posljednjoj Messijevoj sezoni u klubu prvi put od takmičarske 2007/08 biti ispod dva prvoplasirana tima na kraju.

Učitaj još novosti