17. 05. 2021 - 11:17
TYSON FURY POTVRDIO SPEKTAKL: Razbit ću Joshuu u najvećem...
907
Shares
TYSON FURY POTVRDIO SPEKTAKL: Razbit ću Joshuu u najvećem sportskom događaju ikad

"Upravo sam razgovarao sa saudijskim princem"

TYSON FURY POTVRDIO SPEKTAKL: Razbit ću Joshuu u najvećem sportskom događaju ikad

17. 05. 2021 - 11:17
0
Shares

Tyson Fury potvrdio je detalje boksačkog superspektakla, meča za ujedinjenje svih teškaških titula. 

Kralj Cigana je pod disclaimerom "ogromna vijest" na Twitteru objavio: 

"Upravo sam razgovarao sa saudijskim princem Khalidom, koji mi je rekao da će se ova borba 100 posto održati. 14. kolovoza je datum, a sve oči svijeta bit će uperene u Saudijsku Arabiju. Jedva čekam, ponavljam, jedva čekam razbiti Anthonyja Joshuu na najvećoj pozornici svih vremena. Ovo će biti najveći sportski događaj koji je ikad krasio planet Zemlju. Ovo se ne propušta!" poručio je 32-godišnji nositelj WBC-ovog pojasa.

On će se za nešto manje od tri mjeseca boriti protiv godinu dana mlađeg Joshue, koji drži naslove u verzijama IBF, WBO, WBA i IBO. Joshua u karijeri ima jedan poraz, a Fury je neporažen. Njih dvojica će za ovaj meč podijeliti najmanje 150 milijuna dolara, jer će dobiti i postotak od prodaje televizijskog prijenosa. 

Za ovaj meč bit će izgrađen i poseban stadion. To je potvrdio poznati promotor Eddie Hearn: "Žele izgraditi novi stadion, ali postoje opcije za borbu u dvorani. Žele napraviti nešto posebno. Za meč protiv Andyja Ruiza su za sedam sedmica napravili stadion kapaciteta 18 tisuća gledatelja. Nešto slično će biti i sad. Žele napraviti nešto što će šokirati svijet. Spremni su napraviti stadion specijalno za ovu borbu."

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti