17. 05. 2021 - 07:49
Javnost čudi Xavijev "odmor" u Barceloni, NEJASAN OVAJ JEDAN...
907
Shares
Javnost čudi Xavijev

Da li se nešto šuška

Javnost čudi Xavijev "odmor" u Barceloni, NEJASAN OVAJ JEDAN DETALJ!

17. 05. 2021 - 07:49
0
Shares

Španski mediji objavili su večeras da bi Ronald Koeman na kraju ove sezone mogao dobiti otkaz u Barceloni.

Koeman je prije nekoliko dana održao sastanak s Joanom Laportom, ali konkretnih informacija o njegovom ostanku još uvijek nije bilo.

Sigurno je da će Nizozemac ostati na klup Barce do kraja sezone, ali su u klubu razočarani završnicom u La Ligi jer je Barcelona večeras ostala bez ikakvih šansi da postane pravak nakon što je Celta slavila na Camp Nouu sa 2:1.

Iako je Koeman dobio podršku od Laporte prije nekoliko dana to mu nije garancija da na kraju sezone neće dobiti otkaz.

Navodno, Laporta je već razgovarao s svojim prvim kandidatom za novog trenera, a to je Xavi Hernandez. Legendarni veznjak Barcelone produžio je prije nekoliko dana ugovor s katarskim Al Saddom, ali se "osigurao" ukoliko dođe poziv iz Španije.

Naime, u novom dvogodišnjem ugovoru s Al Saddom nalazi se klauzula po kojoj Xavi može otići bez obeštećenja ukoliko dođe ponuda Barcelone.

Sezona u Kataru je završena i Xavi je već na odmoru, a očekuje se da će sutra sa svojom porodicom doputovati u Barcelonu. Međutim, jedan detalj posebno je zaitrigirao špansku javnost.

Njegova supruga Nuria objavila je fotografiju da su koferi spremni za polazak, ali mnogi su shvatili da su oni spakovali gotovo sve što imaju. Odmor će trajati nekoliko sedmica, a ponijet će najmanje deset kofera što je čini se previše za dvosedmični odmor.

Opis nije dostupan.

Španski mediji objavili su ovu fotografiju i poručili da bi se Xavijev odmor u Barceloni mogao pretvoriti i u ostanak u ovom gradu. Međutim, niko još uvijek nije konkretno reagovao na sve ove špekulacije.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti