14. 05. 2021 - 11:05
OD RONALDA I MESIJA ZA GAVRILA! Prodata i Barsina “desetka”,...
907
Shares
OD RONALDA I MESIJA ZA GAVRILA! Prodata i Barsina “desetka”, IZNOS oduševio sve

OD RONALDA I MESIJA ZA GAVRILA! Prodata i Barsina “desetka”, IZNOS oduševio sve

14. 05. 2021 - 11:05
0
Shares

Od Ronalda i Mesija - 2,4 miliona dinara ide „para Gavrilo“! Ova posveta je napisana na dresovima dvije najveće svjetske zvijezde, koje je Mozzart stavio na humanitarne licitacije, a u fond za liječenje osmomjesečne bebe iz Kragujevca stiže još oko 20.000 eura.

Juventusova sedmica sa potpisom Portugalca prodata je za 1,3 miliona dinara, a potom i Barsina desetka sa Leovim autogramom – za 1,1 milion!

Najskuplji lijek na svijetu, odnosno terapija za spinalnu mišićnu atrofiju od koje mali Gavrilo Đurđević boluje, košta čak 2,5 miliona eura, a neophodno je da se prikupi još oko 800.000 eura. 

Velika humanitarna akcija počela je u aprilu, poslije meča Srbija – Portugal, u kvalifikacijama za Mundijal. Iznerviran zbog poništenog gola, Ronaldo je u bijesu bacio kapitensku traku na travu Marakane, a ona je dospjela u ruke vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji ju stavio na Limundo uz pomoć organizacije Zajedno za život.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 eura. Bilo mu je drago da je od tog cijelog događaja na kraju ispalo nešto veoma lijepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres sa posvetom za novu licitaciju.

“Para Gavrilo”, zaorilo se planetom, a fudbaler Barselone Miralem Pjanić se postarao da važna poruka stigne i do Mesija.

Lionel se pridružio velikom rivalu Kristijanu u borbi za Gavrilovu pobedu, a iz Mozzarta poručuju da će se ta timska igra na humanost nastaviti i u narednim danima.

Učitaj još novosti