06. 05. 2021 - 21:17
ISKRENA OBJAVA FUDBALERA: Hazard poslao IZVINJENJE navijačima...
907
Shares
ISKRENA OBJAVA FUDBALERA: Hazard poslao IZVINJENJE navijačima Real Madrid:

ISKRENA OBJAVA FUDBALERA: Hazard poslao IZVINJENJE navijačima Real Madrid: "Nisam htio da vas uvrijedim..."

06. 05. 2021 - 21:17
0
Shares

Eden Hazard našao se na velikom udaru kritika navijača Real Madrida nakon sinoćnje utakmice protiv Chelseaja.

Kraljevski klub je poražen sinoć na Stamford Bridgeu od Chelseaja u revanšu polufinala Lige prvaka sa 2:0, te su se oprostili od ovog takmičenja za ovu sezonu.

Hazard je sinoć igrao 89 minuta protiv svog bivšeg kluba, ali se nije proslavio baš kao i ostata ekipe.

Međutim, ono što je itekako zasmetalo navijačima kraljevskog kluba jeste Hazardovo ponašanje nakon meča. On je prišao bivšim saigračima i čestitao im na plasmanu u finale, te se smijao dok su ga kamere snimale.

Navijači Reala su ga žestoko kritikovali i poručili da se ne treba smijati nakon ispadanja u polufinalu, te smatraju da ga klub treba prodati na ljeto jer nije opravdao očekivanja.

ha

Nakon svega što je izrečeno na njegov račun Hazard je odlučio da se oglasi putem Instagrama i pošalje poruku navijačima Real Madrida.

Belgijanac je poslao izvinjenje zbog svog ponašanja i poručio je da mu nije bila namjera da time uvrijedi nekog od navijača kluba za koji trenutno igra.

"Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni danas i nisam imao namjeru da uvrijedim navijače Real Madrida. Uvijek mi je bio san da nastupam u Real Madridu i došao sam ovdje da pobjeđujem. Sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za La Ligu. Hala Madrid", napisao je Hazard.

U fudbalu je rijetkost da se fudbaleri oglašavaju nakon što ih navijači kritikuju na društvenim mrežama, ali ovo najbolje pokazuje koliko je Real Madrid veliki klub, te s kakvim pritiscima moraju da se nose igrači.

Hazard je plaćen sa ogromnih 115 miliona eura, ali zbog ogromnih problema s povredama nikada nije uspio opravdati uloženi novac. Ove sezone je na svega 18 nastupa i tri postignuta gola.

Učitaj još novosti