06. 05. 2021 - 18:37
MISLILI SU DA JE IZDAO REAL! Hazarda ŽESTOKO kritikovali, a...
907
Shares
MISLILI SU DA JE IZDAO REAL! Hazarda ŽESTOKO kritikovali, a onda se pojavio podatak koji je UTIŠAO NAVIJAČE Reala

MISLILI SU DA JE IZDAO REAL! Hazarda ŽESTOKO kritikovali, a onda se pojavio podatak koji je UTIŠAO NAVIJAČE Reala

06. 05. 2021 - 18:37
0
Shares

Real Madrid je sinoć ispao u polufinalu Lige prvaka nakon što su poraženi na Stamford Bridgeu od Chelseaja sa 2:0.

Chelsea je odigrao još jednu odličnu utakmicu i zasluženo je uspio da dođe do pobjede i plasmana u finale. Plavci su sinoć slavili sa 2:0 i s ukupnih 3:1 su se plasirali dalje.

Za Real Madrid se tako završio put u Ligi prvaka za ovu sezonu, ali s obzirom koliko je ona turbulentna za njih na kraju mogu biti zadovoljni što su uspjeli da dođu do polufinala.

Nakon sinoćnje utakmice na velikom udaru navijača Reala našao se Eden Hazard. Belgijanac je igrao od prve minute, ali se nije baš istakao svojom igrom protiv bivšeg kluba.

Hazard je upravo iz Chelseaja došao u Real Madrid prije dvije godine za 100 miliona eura, no nije opravdao očekivanja jer je imao velikih problema sa povredama.

Navijači kraljevskog kluba bili su bijesni sinoć na Hazarda jer se on nakon utakmice smijao i družio sa bivšim saigračima iz Chelseaja i čestitao im je na plasmanu u velikom finale.

To se nije svidjelo navijačima Reala koji su poručili da ga klub treba što prije prodati. Hazard je odigrao sinoć 89 minuta protiv Chelseaja, a pokazao je da nije samo "statirao" na terenu kako tvrde navijači Real Madrida.

Naime, nakon utakmice pojavila se i statistika koliko je koji igrač pretrčao. Mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli da je Hazard pretrčao najviše u ekipi Reala i to 10.64 kilometra. Iza njega bili su Kroos, Modrić, Ramos, Nacho...

Čak su i španski mediji kritikovali Hazarda s naslovima da "njegovo srce nije u Madridu", ali čini se da on to baš i nije zaslužio.

 

Učitaj još novosti