06. 05. 2021 - 17:04
OVAKVU JE DO SADA NIKADA NISMO VIDJELI: Divlja Jelena zapalila...
907
Shares
OVAKVU JE DO SADA NIKADA NISMO VIDJELI: Divlja Jelena zapalila mreže -

OVAKVU JE DO SADA NIKADA NISMO VIDJELI: Divlja Jelena zapalila mreže - "Nikad bolje nisi izgledala"

06. 05. 2021 - 17:04
0
Shares

Supruga najboljeg tenisera i svjetskog broja jedan, Novaka Đokovića - Jelena, najavila je na svom Instagram profilu gostovanje u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na TV K1. 

Jelena, majka dvoje djece je u kratkoj najavi otkrila da je oduvijek željela da bude uspešna žena iz sijenke, mada joj to nije pošlo za rukom, jer se ispostavilo da nije potpunosti u sjenci.

U emisiji je govorila i o tome kakav je Novak otac njihovom sinu i ćerki Stefanu i Tari...

2

"Divan je otac i jako to dobro radi ali je njegov kapacitet za tu vrstu koncetracije koju djeca zahtjevaju limitriran", pričala je Jelena i otkrila da bi i sada ponovila sve greške koje je napravila sa 16 godina.

Ono što je u ovoj najavi za emisiju privuklo pažnju korisnika Instagrama jeste Jelenin novi imidž. Umjesto pletenica, helanki i patika, krajnje ležernog izdanja u kakvom je gotovo uvijek viđamo, Noletova supruga je ovog puta odabrala za nju neočekivanu kombinaciju - elegantno bijelo odijelo i salonke na visoku potpeticu. 

3

Njenim pratiocima je upala u oči i nova frizura. Kosu je skratila i osvježila, a za gostovanje na televoiziji, i kako kontrast klasičnom odijelu, odablala je pomalo divlju i razbarušenu frizuru.

 

Učitaj još novosti