05. 05. 2021 - 10:15
"BOLJE DA SAM SA TERORISTOM NEGO SA HRVATOM" Jelena Dokić i...
907
Shares

"BOLJE DA SAM SA TERORISTOM NEGO SA HRVATOM" Jelena Dokić i Tin vjenčali se poslije 18 godina, OTAC JOJ SLOMIO SRCE

05. 05. 2021 - 10:15
0
Shares

Mnogi sumnjaju da se Jelena Dokić, bivša teniserka srpskog porekla, udala za svog dugogodišnjeg partnera Tina Bikića.

2282469-11111-ls

Mediji prenose da se Dokićeva za Hrvata, sa kojim je 18 godina u vezi, udala u tajnosti.

Prije samo nekoliko dana, Dokićeva je ostala zagonentna po pitanju njene veze sa Tinom tokom razgovora s njenim fanovima.

"Možda smo već vjenčani", rekla je Dokićeva i potom otkrila da je njihov plan da u budućnosti dobiju djecu.

screenshot-17
"Ne postoji niko drugi sa kim bih dijelila život. Ne postoje reči da opišu koliko te volim i koliko mi značiš. Ti si najsjanija, najbrižnija osoba sa najvećim srcem. Hvala ti za sve što činiš za mene i za nas i što si uvek pred mene bez obzira na sve.

Ti si najpozitivnija osoba koju sam ikada upoznala i hvala ti što si me izvukao iz mraka kada sam pomislila da izlaza više nema i kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, što veruješ u mene i nas.

Hvala ti što si me čuvao i lečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Hvala na svemu i na ovih 17 prelepih godina. Nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih godina i sjajnih uspomena u njima.

Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvek", napisala je pre godinu dana Dokićeva na društvenim mrežama poruku svom izabraniku Tinu Brkiću.
Podsetimo, nekadašnja teniserka šokirala je javnost onog trenutka kada je izdala autobiografiju u kojoj je bez zadrške otkrila sve o ocu nasilniku.

Iz kandži oca nasilnika spasla je ljubav! Ali tu je velika bura u stvari i krenula, jer se zaljubila u Hrvata!

Otac Damir je bio posebno besan na nju kada se zaljubila u Tina Brkića, pa ju je žestoko vređao i maltretirao, što je ona u svojoj autobiografiji obelodanila.

"U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više voleo da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom", otkrila je nekada četvrta teniserka sveta.

"Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila porodicu i zbog velikog pritiska, sa dečkom Tinom Bikićem otišla da živim u Zagrebu. Osećaj kada izgubiš porodicu je užasan i sve je to ostavilo velike posledice na moje zdravlje, jer sam doživela nervni slom i godinama bila u depresiji. Bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada više neću uzeti reket u ruke, a Tin je u najtežim momentima bio uz mene i nas dvoje smo tokom poslednjih godina veze mnogo toga zajedno proživeli. Bila sam u paklu i uz njega sam se ponovo vratila", govorila je Jelena za australijske medije.

Dokićeva danas živi život punim plućima, srećna je pored svog dugogodišnjeg partnera, zajedno žive u Australiji i uživaju u svojoj ljubavi.

Izvor:Kurir

Učitaj još novosti