04. 05. 2021 - 11:24
BEKAM IMA 46. GODINA ALI JOŠ UVIJEK JE PRAVI FRAJER:...
907
Shares
BEKAM IMA 46. GODINA ALI JOŠ UVIJEK JE PRAVI FRAJER: Objavljene slike iz 1998. godine, MISLILI SU DA ĆE OVAKO IZGLEDATI KAD OSTARI

BEKAM IMA 46. GODINA ALI JOŠ UVIJEK JE PRAVI FRAJER: Objavljene slike iz 1998. godine, MISLILI SU DA ĆE OVAKO IZGLEDATI KAD OSTARI

04. 05. 2021 - 11:24
0
Shares

Beckham je sigurno jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, te je bio prvi fudbaler koji je počeo da zarađuje ogroman novac od sponzorskih ugovora zbog čega se vjeruje da njegovo bogatstvo danas iznosi oko 450 miliona dolara.

Bivši engleski reprezentativac ponikao je u Manchester Unitedu za koji je debitovao još davne 1993. godine. U klubu s Old Trafforda igrao je deset sezona, a onda je za 38 miliona prešao u Real Madrid.

screenshot-27

Bio je to fantastičan marketinški potez kraljevskog kluba, ali i Beckhama jer su obje strane zaradile ogroman novac od sponzorskih ugovora nakon njegovog transfera u Real.

Beckham je u Realu proveo četiri sezone, a potom je bio prva velika zvijezda koja je otišla u američki MLS. Potpisao je za LA Galaxy što je ponovo bio odličan potez što se finansija tiče.

Kasnije je još igrao na posudbama u Milanu i PSG-u i na ljeto 2013. godine odlučio je da završi svoju karijeru.

Beckham je nedavno osnovao i svoj klub, a riječ je o Interu iz Miamija. Prije dva dana proslavio je svoj 46. rođendan i mnogi su u čudu kako bolje izgleda sada nego kada je bio na vrhuncu svoje karijere.

Zbog toga se u centru pažnje ponovo našla fotografija iz 1998. godine kada je engleski magazin FourFourTwo prognozirao kako će Beckham izgledati 2020. godine.

screenshot-28

Naravno, ova fotografija je postala hit na društvenim mrežama i mnogi su je iskoristili kako bi Beckhamu čestitali rođendan. A, onaj koji je prognozirao Beckhamov izgled nije mogao više da pogriješi.

Prije šest godina Beckham je proglašen za najzgodnijeg muškarca na planeti u izboru magazina People što je najbolji pokazatelj da je danas mami uzdahe ženskog dijela publike.

screenshot-29

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti