04. 05. 2021 - 10:27
OBRT U SLUČAJU LUKE JOVIĆA - "HOĆEMO DA GA KUPIMO" Fudbaler...
907
Shares
OBRT U SLUČAJU LUKE JOVIĆA -

OBRT U SLUČAJU LUKE JOVIĆA - "HOĆEMO DA GA KUPIMO" Fudbaler između dvije vatre, SLIJEDI VELIKA UTRKA ZA NJEGA

04. 05. 2021 - 10:27
0
Shares

Gdje će igrati Luka Jović naredne sezone? 

U jednom trenutku djelovalo je sasvim izvjesno da će se vratiti u Real Madrid pošto Frankfurt, klub koji ga je pozajmio, nema dovoljno novca da ga otkupi, ali sve se promijenilo u roku od nekoliko mjeseci i sada postoji šansa da Srbin ipak ostane u Njemačkoj.

screenshot-21

Sportski direktor Bruno Hiber prvo je govorio da postoje minimalne šanse da Frankfurt zadrži Jovića, ali sada je potpuno promenio ploču.

"Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone", poručio je Bruno Hibner i potvrdio da postoji želja da Srbin ipak ostane.

"Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora s Real Madridom tokom ljeta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića", poručio je Hibner koji napušta klub i ustupa mjesto Benu Mangi.

"Njegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao", zaključio je Hibner, a vidjećemo da li je možda opcija razmjena sa Realom za Andrea Silvu koga "kraljevski klub" prati.

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti