30. 04. 2021 - 13:10
SUAREZ DAO SAVJET MESSIJU, EVO GDJE PRIPADA: “Ako mene pitate,...
907
Shares
SUAREZ DAO SAVJET MESSIJU, EVO GDJE PRIPADA: “Ako mene pitate, vidim ga samo...“

SUAREZ DAO SAVJET MESSIJU, EVO GDJE PRIPADA: “Ako mene pitate, vidim ga samo...“

30. 04. 2021 - 13:10
0
Shares

Niko ne može da vjeruje kako je Barselona tako lako pustila niz vodu Luisa Suareza. On je ove sezone u dresu Atletika zablistao, nalazi se među najboljim strijelcima u španskom šampionatu, dok paralelno Katalonci ne mogu da pronađu adekvatnu zamjenu koja bi u dužem periodu donosila pogotke.

Urugvajac je i pored toga pokazao da nema nikakvih problema sa svojim nekadašnjim klubom, pa i saigračima sa kojima je ostao sjajan prijatelj van terena. Čitav svet trenutno čeka odluku oko toga gdje će Mesi nastaviti svoju karijeru, a njegov drugar Suarez tvrdi da je najbolje da ostane tamo gdje se trenutno i nalazi

On je bio gost jedne španske televizije, pa je na pitanje da kao Mesijev najbolji prijatelj u Španiji kaže gdje će se Leo naći naredne sezone istakao da ne zna za planove, ali da smatra da je Barsa najbolje mjesto za njega.

- Najbolje bi bilo za njega da karijeru završi tamo gdje se osjeća najsrećnijim. Ako me pitate kao njegovog prijatelja, reći ću vam da ga ne vidim nigde drugo nego u Barseloni. To ne bi bilo dobro za njega. Ali, on je taj koji će doneti odluku. Barsa mu je dala sve, a i on je sve dao Barsi – zaključio je Suarez.

Španci ističu da su pregovori između dvIJe strane već uveliko u toku, ali se sam Argentinac još nije javno izjasnio oko toga gde bi želIo da nastavi karijeru samo leto nakon što je naglasio kako bi želIo da ode iz kluba. VidJećemo da li se situacija promIJenila.

 

Učitaj još novosti