27. 04. 2021 - 08:20
DILETA OSTAVILA ZGODNOG GLUMCA, U VEZI JE SA GAZDOM ROME:...
907
Shares
DILETA OSTAVILA ZGODNOG GLUMCA, U VEZI JE SA GAZDOM ROME: Džekin gazda je zgodni milijarder, EVO KAKO IZGLEDA

DILETA OSTAVILA ZGODNOG GLUMCA, U VEZI JE SA GAZDOM ROME: Džekin gazda je zgodni milijarder, EVO KAKO IZGLEDA

27. 04. 2021 - 08:20
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Italijanska ljepotica i slavna sportska novinarka DAZN-a Diletta Leotta sada se povezuje s potpredsjednikom Rome Ryanom Friedkinom.

Diletta se ne tako davno povezivala sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali čini se da su sve bile samo glasine. Ubrzo nakon toga uplovila je u vezu s turskim glumcem Canom Yamanom, s kojim se navodno čak trebala i vjen čati.

I ta veza se završla, baš kao i ona prethodna sa italijanskim bokserom Danieleom Scardinom, koji priznaje da i danas pati za Dilettom i da će je teško zaboraviti.

Zgodna novinarka ne miruje. Sada se u luksuznim hotelima viđa sa Rynaom Friedkinom, pišu mediji u Italiji. Ryan Friedkin je sin vlasnika Rome, američkog milijardera Dana Friedkina, koji je za nešto manje od 600 miliona eura kupio klub u ljeto prošle godine.

screenshot-38
Ipak, treba naglasiti da su za sada sve to navodi štampe i nije potvrđeno, ali ne bi bilo neobično da se bogati Amerikanac "zatreskao" u Dilettu, koja s poslom često putuje po Italiji, a izvještavala je uostalom i sa Olimpica.

U međuvremenu, njen broj fanova ili pratitelja iz dana u dan sve više raste, a čini se da ne prođe niti dan, a da o njoj ne pišu mediji, kako u Italiji, tako i u ostatku Evrope.

Sve je puklo za nekoliko mjeseci: Diletta ostavila turskog glumca zbog nestvarne ljubomore
Kako navode italijanski mediji, Diletta je nakon svega četiri mjeseca veze odlučila da stavi tačku na vezu sa glumcem, a navodi se kako je njegova velika ljubomora uzrokovala raskid.

Novella 2000 tvrdi kako 31-godišnji glumac nije mogao da trpi sve poglede prema Diletti. Često je bio ljubomoran i ona je na kraju prelomila.

"Čini se da je upravo ona odlučila da okonča sve. Njegov šarm nije bio dovoljan, jer Diletta nije mogla da prijeđe preko nekih stvari. Zbog toga je odlučila da završi vezu na koju su mnogi gledali sa skepticizmom od samog početka", rekao je Roberto Alessi.

Također, novinar Santo Pirrotta je za TV8 ponovio sličnu priču i ističe da je Diletta odbila da sa Canom putuje u Tursku kako bi upoznala njegovu porodicu."Diletta i Can su se razišli, a ona je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne", rekao je on i zatim je dodao:

"Njen takav pristup je previše različit od njegove kulture. Vratila mu je i zaručnički prsten, ali još uvijek niko javno ne želi potvrditi da je veza završena", rekao je Pirrotta.

Diletta i Can Yaman vezu su započeli u januaru ove godine. Romansa je krenula nakon brojnih špekulacija da je u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, a par se prestao skrivati nakon nešto više od dva mjeseca.

Izvor:Sportsport

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti