19. 04. 2021 - 15:42
Igrači bh. niželigaša dobili batine jer su vodili: Tukli ih...
907
Shares
Igrači bh. niželigaša dobili batine jer su vodili: Tukli ih predsjednik, redari, fizioterapeut...

Utakmica prekinuta

Igrači bh. niželigaša dobili batine jer su vodili: Tukli ih predsjednik, redari, fizioterapeut...

19. 04. 2021 - 15:42
0
Shares

Utakmice Treće lige TK između domaće Sapne i gostujućih Memića prekinuta je na poluvremenu poslije incidenta u prostorijama stadiona.

Bio je to svojevrsni derbi za prvo mjestu i duel koji bi mogao na kraju odlučiti prvaka te učesnika II lige TK za narednu sezonu koji, nažalost, nije završen na terenu.

Nakon prvog poluvremena gosti su imali minimalnu prednost kada je jednu kontru poslije mirne završnice u gol pretvorio Jakub Makalić.

Iz Memića su saopštili da je do incidenta došlo na poluvremenu. Gostujuće fudbaler je prvo napao predsjednik Sapne, a zatim su mu se priključili redari te fizioterapeut. Poslije svega gosti su odlučili da ne nastave utakmicu.

"Svi kao jedan, kao ekipa, dođemo sa voljom, željom i žarom da odigramo utakmicu, bez ikakvog pritiska, protiv trenutno prvoplasirane Sapne, koja na razne načine pokušava sve to promjeniti, međutim, danas im to nije uspjelo.

Naši momci su odgirali prvo poluvrijeme savršeno, iako su domaći pokazali na samom početku šta nas očekuje, te sa grubom igrom pokušali nas obeshrabriti, nama je to dalo dodatni vjetar u leđa. Uz nekoliko izvanrednih prilika, postižemo i gol, te sa tom prednosti smo krenuli u svlačionicu nakon čega je domaćin stupio na scenu...

Svi kao jedan, kao ekipa, dođemo sa voljom, željom i žarom da odigramo utakmicu, bez ikakvog pritiska, protiv trenutno...

Posted by FK Memići on Subota, 17. April 2021.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti