17. 04. 2021 - 20:24
DA LI JE OVO NAJVEĆE PONIŽENJE DO SADA? Za Koemana Pjanić kao...
907
Shares
DA LI JE OVO NAJVEĆE PONIŽENJE DO SADA? Za Koemana Pjanić kao da ne postoji

DA LI JE OVO NAJVEĆE PONIŽENJE DO SADA? Za Koemana Pjanić kao da ne postoji

17. 04. 2021 - 20:24
0
Shares

Barcelonin rival bit će ekipa Athletic Bilbaa, a meč će početi u 21:30 sati. Još uvijek nisu izašle zvanične postave, no novinar Edu Polo donosi vijest kako je Ronald Koeman iz protokola za ovaj meč već isključio neke nogometaše.


Tako su Miralem Pjanić, Riqui Puig, Junior Firpo i Mathaues Fernandes ostali bez prilike da dobiju večeras koju minutu u velikom finalu protiv Athletica.

Pjanić već neko vrijeme praktično ne igra, kao da ne postoji za Koemana, iako je ljetos doveden kao zvučno pojačanje iz Juventusa.

Bh. veznjak je jučer bio veoma dobro raspoložen na treningu i jasno je da daje maksimum kako bi se dokazao i izborio za šansu. No, Koeman od prvog dana baš i nema Pjanića u svojim planovima, ali nadati se da će se to promijeniti do kraja sezone.

Naš reprezentativac je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima za Barcelonu odigrao 28 utakmica, ali je većinom ulazio s klupe za rezervne igrače.

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Mingueza, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Dembele, Messi, Griezmann.

Učitaj još novosti