17. 04. 2021 - 15:26
Ronaldo IZNAJMIO KRAN da u stan od 6 miliona funti može...
907
Shares
Ronaldo IZNAJMIO KRAN da u stan od 6 miliona funti može unijeti NOVI BRAČNI KREVET, a evo kako izgleda

Ronaldo IZNAJMIO KRAN da u stan od 6 miliona funti može unijeti NOVI BRAČNI KREVET, a evo kako izgleda

17. 04. 2021 - 15:26
0
Shares

Cristiano Ronaldo je poznat po tome da ne štedi svoj novac kada su u pitanju nekretnine, a prije dvije godine platio je čak šest miliona funti za stan u centru Lisabona.

Luksuzni stan nalazi se u centru glavnog grada portugala i za njega je Ronaldo izdvojio pravo bogatstvo. Također, ovo je najskuplji stan u historiji Lisabona za kojeg je neko izdvojio toliko novca.

Ronaldo je ovaj stan kupio u decembru 2019. godine, a u početku se nije znalo ko je kupac. CR je to uspješno krio nekoliko mjeseci, no ubrzo nakon toga procurile su informacije da je Ronaldo novi vlasnik ovog stana u koji je uložio šest miliona funti.

On i njegova izabranica Georgina Rodriguez angažovali su ljude koji se bave uređenjem enterijera kako bi stan ukrasili po svom ukusu. Renoviranje stana još uvijek traje i uložen je ogroman novac u tom.

1

Transformacija je počela kada je Ronaldo potrošio 300.000 funti za umjetninu koju je izradio Louis Vuitton i koji se nalazi u predsoblju ovog stana. Također, sve ostale sobe ukrašene su skupim slikama za koje je potrošeno oko milion funti.

Cristiano Ronaldo had a new bed delivered to his Libson penthouse via crane

Očekuje se da će renoviranje ovog luksuznog stana trajati još nekoliko mjeseci, a radovi uveliko traju. Nedavno su morali čak da angažuju kran kako bi riješili problem.

Naime, radnici su imali problem kako da unesu u stan veliki bračni krevet koji su naručili Ronaldo i Georgina. Shvatili su da je jedino rješenje da iznajme kran što su na kraju i uradili.

2

Komšije su ostale iznenađene kada su vidjeli da su radnici uz pomoć krana unijeli u stan krevet kojeg su naručili Ronaldo i njegova izabranica. Ovaj stan je planiran da bude jedan od četiri Ronaldova doma koje će koristiti nakon što završi svoju karijeru.

 

3

Jedan dom će biti nova vila koju gradi u Quinti da Marinha koja se nalazi u blizini grada Cascais. Također, posjeduje luksuznu vilu u La Finci u Madridu koja košta čak pet miliona funti.

Nedavno je Ronaldo kupio i zgradu od sedam spratova u rodnoj Madeiri gdje ima svoj apartman, a na ostalim spratovima smješteni su ostali članovi njegove porodice,prenosi Sportsport. Očekuje se da će Ronaldo najviše vremena provoditi na ovim lokacijama kada odluči da okači kopačke o klin.

Učitaj još novosti