13. 04. 2021 - 15:51
Tuchel: Sad je vrijeme da osvajam titule, a ne za tri ili pet...
907
Shares
Tuchel: Sad je vrijeme da osvajam titule, a ne za tri ili pet godina

Tuchel: Sad je vrijeme da osvajam titule, a ne za tri ili pet godina

13. 04. 2021 - 15:51
0
Shares

Tuchel  je u najavi uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Porta kazao da je stigao u Chelsea kako bi odmah osvajao trofeje.

Chelsea je posljednji trofej osvojio 2019. godine kada je pod vodstvom Maurizija Sarrija osvojio Europa ligu. Ove sezone bori se za titule u Ligi prvaka i FA kupu.

screenshot-13

Londonska momčad je na korak od plasmana u polufinale Lige prvaka jer je u prvoj utakmici četvrtfinala u gostima pobijedila Porto s 2:0. Uzvrat je na rasporedu sutra od 21 sat.

Tuchel će u polufinalu FA kupa sljedeće subote igrati protiv Manchester Cityja.

"Nemamo što kriti. Ovaj klub ima kulturu, strukturu, mogućnost da osvaja titule i niže pobjede. Chelsea je klub koji ima kulturu, povijest i mentalitet da čini takve stvari. Ovdje sam da osvajam titule i pobjeđujem utakmice, a kao rezultat toga dolaze titule. To je ono što zahtijevam od sebe i zašto bih kazao nešto drukčije? Da kažem da ćemo osvojiti za dvije, tri ili pet godina? Ne znam što to znači. Sada je vrijeme", kazao je njemački trener te dodao:

"Na nama je sada da se pokažemo u uzvratu četvrtfinala. To je ono što radimo i nadamo se da ćemo sutra pričati o polufinalu."

Izvor:index

Učitaj još novosti