13. 04. 2021 - 10:14
KAKVA BOMBA, REAL MADRID KRENUO PO SERGEJA - SAD STVARNO:...
907
Shares
KAKVA BOMBA, REAL MADRID KRENUO PO SERGEJA - SAD STVARNO: Italijanski mediji bruje, ON JE NASLJEDNIK LUKE MODRIĆA

KAKVA BOMBA, REAL MADRID KRENUO PO SERGEJA - SAD STVARNO: Italijanski mediji bruje, ON JE NASLJEDNIK LUKE MODRIĆA

13. 04. 2021 - 10:14
0
Shares

Već godinama traje saga oko Sergeja Milinković-Savića i najvećih klubova svijeta, ali je srpski vezista i dalje član Lacija za koji igra od 2015. godine.

Do sada se osim spekulacija o rekordnim transferima (pamtimo i sume od 150 miliona eura) nije dogodilo ništa, međutim italijanski list "Gazeta delo Sport" prenosi sada nove informacije koje govore da bi ovog ljeta ipak moglo da dođe do transfera.

screenshot-28

Najpouzdaniji italijanski dnevnik navodi da Real Madrid pregovara sa Milinković-Savićem, a da ga na jednom oku drže još PSŽ i Mančester junajted.

Real Madrid želi da ovog ljeta dovede pojačanje na sredini terena i gleda ka igraču koji bi mogao da bude dugoročna zamjena za Modrića (36), pa su tako Srbina označili kao prioritet - mada je teško vidjeti sličnost u igri njih dvojice.

Procjena je da bi SMS koštao najmanje 70 miliona eura, ali nije jedini kandidat jer je Zidanu od ranije zanimljiv Eduardo Kamavinga iz Rena, ali on je još tinejdžer.

Milinković-Savić je ranije igrao za Genk i Vojvodinu, a ove sezone za Lacio igra zaista fantastično i zabilježio sedam golova i 10 asistencija.

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti