11. 04. 2021 - 08:34
Veliki talent već je na lošem glasu: 16-godišnji Moukoko bivšu...
907
Shares
Veliki talent već je na lošem glasu: 16-godišnji Moukoko bivšu djevojku ostavio zaključanu u stanu

Mlada zvijezda Borussije

Veliki talent već je na lošem glasu: 16-godišnji Moukoko bivšu djevojku ostavio zaključanu u stanu

11. 04. 2021 - 08:34
0
Shares

Moukoko je jedna od najsjajnijih zvijezda u evropskom nogometu, dečko s velikim talentom i sa 16 godina već je debitovao za Borussiju i u Bundesligi i u Ligi prvaka. Nema šta, njega najbolje godine karijere tek čekaju, ali u međuvremenu je već "postao poznat policiji".

Kako prenose njemački mediji, policija je podsjetila njegov stan prošle sedmice nakon hitnog poziva djevojke koja tvrdi da je bila zaključana protiv svoje volje.

"Mogu potvrditi ovu operaciju, ali kasnije žena nije željela daljnje kazneno gonjenje niti je podnijela kaznenu prijavu. Javni tužitelj sada mora odlučiti kako će se istraga nastaviti", rekao je Oliver Peiler, glavni inspektor i glasnogovornik policije u Dortmundu.

Navodi se da je zaključana bila Moukokova bivša djevojka Amelie. Navodno se u stanu dogodila svađa. Tačna pozadina svega još uvijek nije jasna.

Napadač BVB-a najmlađi je strijelac Bundeslige svih vremena. Trenutno je 'out' zbog povrede ligamenata. Iz Borussije se još nisu oglasili vezano za spomenuti incident, ali to nije baš nešto što će biti od koristi Moukoku u građenju vlastitog imidža.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti