08. 04. 2021 - 17:02
USPORENA SNIMKA Kroosove asistencije godine protiv Liverpoola...
907
Shares
USPORENA SNIMKA Kroosove asistencije godine protiv Liverpoola je čudesna OVO JE POTEZ UTAKMICE!

USPORENA SNIMKA Kroosove asistencije godine protiv Liverpoola je čudesna OVO JE POTEZ UTAKMICE!

08. 04. 2021 - 17:02
0
Shares

Potez utakmice  Real - Liverpool (3:1), prvog četvrtfinalnog meča Lige prvaka, pripada Toniju Kroosu. Međutim, to je i možda najbolje dodavanje sezone u vrhunskom nogometu.

Njemački genijalac igra u životnoj formi, što je dokazao i protiv aktualnog prvaka Engleske te prvaka Europe iz 2019. 

Protiv Liverpoola je sjajno igrao u oba smjera, ali ono što je izveo u 27. minuti nije samo potez te utakmice nego jedan od najboljih poteza njegove trofejima bogate karijere. 

Nevjerojatno preciznom dijagonalom je jednim potezom prebacio obje obrambene crte Liverpoola i pogodio Viniciusa Juniora u trku. On je, kako piše Marca, savršeno proigravanje savršeno štopao i onda zabio savršeni gol. 

Međutim, uz dužno poštovanje perfektnom Vinijevom drugom i trećem dijelu ovog triptiha, njega je za vječnost učinio onaj početni, Kroosov potez. Njega se, kako pišu obožavatelji nogometa na društvenim medijima, jednostavno ne može prestati gledati. 

Zato je viralna postala usporena snimka Kroosove velemajstorije jer ona do u najsitnije detalje pokazuje sve - od toga kako je Kroos diskretno signalizirao Viniju da će mu poslati loptu, preko njenog odašiljanja u nebo, do trenutka kada je navođeni projektil pronašao metu.

 

Učitaj još novosti