28. 03. 2021 - 08:37
Ngannou spektakularno nokautirao Miočića i poslao poruku...
907
Shares
Ngannou spektakularno nokautirao Miočića i poslao poruku jednom od najvećih svih vremena

ŽELI BORBU SA JONOM JONESOM

Ngannou spektakularno nokautirao Miočića i poslao poruku jednom od najvećih svih vremena

28. 03. 2021 - 08:37
0
Shares

Stipe Miočić izgubio je UFC-ovu titulu teškaškog prvaka. Francis Ngannou je nokautirao američko-hrvatskog borca na startu druge runde. 

BRUTALAN NOKAUT ZA HRVATA Miočić izgubio pojas i završio u bolnici, nije mogao doći ni na press konferenciju

Tada više nije bilo spasa za Miočića. Ngannou je brutalno udarcem lijevom rukom pogodio Stipu koji je završio uz ogradu. Nakon što se izvukao iz teške pozicije, Miočić je pokušao uzvratiti te je tad čak i desnicom uzdrmao suparnika, ali se previše otvorio i sljedeći primljeni lijevi kroše bio je koban. Prije nego je sudac prekinuo borbu, Ngannou je na podu još jednom žestoko pogodio Miočića i tako svima htio pokazati da je on novi najjači čovjek na svijetu. Ujedno je i prvi afrički prvak teške kategorije.

Ngannou je još u prvoj rundi umalo nokautirao Miočića i pravo je čudo kako se američko-hrvatski borac tada izvukao i odveo borbu u drugu rundu. 

Za Ngannoua je ovo prvi put da je osvojio naslov prvaka, a za Miočića druga izgubljena titula. Prvi put ga je pobijedio Daniel Cormier.

"Ne mogu ovo ni staviti u riječi, osjećaj je savršen. Prvu borbu sa Stipom pamtim otkako se dogodila, naučio sam jako puno iz nje. Čekao sam od tog dana priliku da se vratim, da pokažem da mogu pobijediti i danas sam uspio. Izvlačio sam pouke iz te borbe i vratio se jači", rekao je Ngannou, istakavši da se nada borbi s Jonom Jonesom.

"Za mene je Jon Jones najveći borac svih vremena i čast mi je što traži borbu sa mnom. Spreman sam bilo kad, možemo se boriti već u aprilu, spreman sam", kazao je Kamerunac.

Njihov prvi duel se desio 20. januara 2018. godine kada je Miočić nakon gladijatorske borbe slavio jednoglasnom odlukom sudija.

 

Učitaj još novosti