24. 03. 2021 - 17:28
Predstavnik Barcelone priznao otvoreno: "Zeleni teren gledam...
907
Shares
Predstavnik Barcelone priznao otvoreno:

Samo iskreno

Predstavnik Barcelone priznao otvoreno: "Zeleni teren gledam isključivo u svom poslovnom životu, van njega ne!"

24. 03. 2021 - 17:28
0
Shares

U vremenu pandemije, ali i prije nje interakcija igrača sa navijačima na društvenim mrežema je veoma popularan način komunikacije.

Čuvar mreže Barcelone i rezervni golman njemačke reprezentacije Marc Andre Ter Stegen uputuio se u jedan takav izazov putem svoj Instagram livea gdje su mu pratioci postavljali zanimljiva pitanja.

Neka od njih ticala su se njegovog privatnog života, a bilo je i onih o fudbalu.

Zanimljiv je bio njegov negativan odgovor na pitanje da li fudbal gleda na TV. Nijemac se ogradio i rekao da zeleni teren gleda isključivo u svoj poslovnom životu, van njega ne.

Za Iniestu je rekao kako je živa legenda i jedna od najpozitivnijih osoba kako u igri, tako i van nje. Dodao je da i dan danas pere svoje golmanske rukvaice prije svake utakmice, kao i da je lakto-vegetarijanac (ne jede hranu od životinja izuzev jaja i sira).

"Veoma sam sretan zbog Bona koji je postigao gol za Sevillu ovog vikenda. Drugi golman Marko Dmitrović iz Eibara je također bio strijelac ove sezone. Moj posao je da čuvam svoj gol, a ako zatreba, naravno da bih volio da zatresem mrežu“, dodaje Nijemac.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti