09. 03. 2021 - 10:53
"Jak je, ali ubacio sam ga u kantu za smeće!" Ibrahimović...
907
Shares

Onako kako samo on zna

"Jak je, ali ubacio sam ga u kantu za smeće!" Ibrahimović riješio "problem Đenaro Gatuzo" kako NIKO DRUGI nije mogao!

09. 03. 2021 - 10:53
0
Shares

Zlatan Ibrahimović reševa probleme kako drugi ne bi ni pomislili da je moguće.

Recimo, jedan od najborbenijih fudbalera s kraja 20. veka, Đenaro Gatuzo koji sada radi kao trener Napolija, bio je svojevremeno čovek kog "niste mogli da pomerite" kada zauzme poziciju na terenu, ali ni da lako prođete pored njega.

Kada je Ibra imao s njim problem - ubacio ga je u kantu za đubre. Naglavačke. I bukvalno.

Razgovarajući na brojne teme s italijanskim medijima, nakon nastupa na Sanremu sa Sinišom Mihajlovićem, dotakao se Ibrahimović i zanimljivih ličnosti iz italijanskog fudbala.

Jedna od njih je upravo bio "Rino" Gatuzo:

"Baš smo se nedavno čuli. Rekao sam mu da je omiljeni fudbaler mog sina, koji ga stvarno obožava zbog njegovog mentaliteta. Jednom smo se nešto blesavili i - završio je u kanti za smeće. Bukvalno sam ga ubacio naglavačke unutra, samo su mu noge virile!", otkrio je Zlatan ovom prilikom.

Tada je upita i za stav o nedavno preminuloj legendi, Dijegu Armandu Maradoni, a o velikom Argentincu je "kao iz topa" ispalio:

"Ikona fudbala! Bilo je sjajno videti ga uživo", rekao je golgeter Milana, koji je na tabeli Serije A drugi, sa šesst bodova zaostatka za gradskim rivalom Interom, a četiri više rosoneri imaju od trećeplasiranog Juventusa.

Sport.ba/Blic Sport

Učitaj još novosti