08. 03. 2021 - 15:27
MESI KUPIO LUKSUZAN STAN U OVOM GRADU, KOLIMA IDE DO SVOG...
907
Shares
MESI KUPIO LUKSUZAN STAN U OVOM GRADU, KOLIMA IDE DO SVOG SPRATA I NESTVARNO JE SKUP: Pogledajte kako izgleda

MESI KUPIO LUKSUZAN STAN U OVOM GRADU, KOLIMA IDE DO SVOG SPRATA I NESTVARNO JE SKUP: Pogledajte kako izgleda

08. 03. 2021 - 15:27
0
Shares

Lionel Mesi se nalazi na raskrsnici, a uskoro bi trebalo da postane poznato gdje nastavlja karijeru.

Ako je suditi po vijestima španskog radija Kadena ser, on je kupio luksuzan aprartman u Majamiju, čime su se samo "podgrijali" nagoveštaji da bi mogao da zaigra za tamošnji fudbalski klub u vlasništvu Dejvida Bekama.

Sjajni Argentinac bi, ako na ljeto napusti Barselonu, s kojom mu tada i ističe ugovor, mogao odmah da se preseli u "zgradu za bogataše", odnosno "Porše dizajn kulu" koja se nalazi na plaži u Majamiju.

screenshot-3
Ta zgrada nudi brojne vidove luksuza svojim korisnicima, a prema informacijama pomenutog radija, 33-godišnji fudbaler je svoj apartman u njoj platio oko osam miliona eura.

Jedna od pogodnosti je i mogućnost svakog stanara da sopstvenim kolima - dođe do sprata na kome živi, za šta je predviđen poseban lift, kao i pravi mali parking na svakom nivou pomenute kule.

screenshot-4
Sam Lionel Mesi je nedavno rekao za špansku TV stanicu "La seksta" da mu je plan da "sada da sve od sebe za Barselonu, ali da bi volio da igra u u Sjedinjenim Američkim Državama".

"Volio bih da osjetim tamošnji život i ligu prije nego što se na neki način vratim u Barselonu", istakao je on.

screenshot-5
Pojedini medijski izvještaji, prenosi britanski "San", govore da bi Leo volio da ostane u Barsi do 2023. prije nego što pređe s druge strane Atlantskog okeana.

Ipak, za tako nešto još uvijek nema potvrda.

screenshot-6
Nagoveštaji da bi Mesi volio da njegovo troje djece bude školovano u SAD sada su potkrepljeni pomenutom kupovinom apartmana.

A on je, "gle čuda", baš u gradu u kome je Bekamov FK Inter Majami.

screenshot-7
Taj klub je u debitantskoj sezoni bio deseti u Istočnoj konferenciji MLS lige, a doveo je Bleza Matuidija i Gonzala Iguaina, dok je navodno i Olivijeu Žiruu ponuđen apratman u "Porže dizajn kuli" kako bi im postao saigrač.

screenshot-8

 

 

 

Sport.b/Blic

 

Učitaj još novosti