06. 03. 2021 - 20:47
HOLAND JE MAŠINA ZA GOLOVE, A ROĐAK MU JE JOŠ LUĐI: ZOVE SE...
907
Shares
HOLAND JE MAŠINA ZA GOLOVE, A ROĐAK MU JE JOŠ LUĐI: ZOVE SE ĆOLAND, on će tek da rešeta mreže!

HOLAND JE MAŠINA ZA GOLOVE, A ROĐAK MU JE JOŠ LUĐI: ZOVE SE ĆOLAND, on će tek da rešeta mreže!

06. 03. 2021 - 20:47
0
Shares

Još nam ni Erling nije pokazao sve što zna, a već na vrata seniorskog fudbala kuca Albert. Rođak Borusijine zvezde i jednog od natalentovanijih fudbalera na svetu igra za mladi tim Moldea i malo je reći da tamo blista!

Norvežanin Albert Braut Ćoland (17) za sada djeluje kao igrač koji bi mogao da stoji bar rame uz rame sa poznatijim Holandom.

screenshot-10
Iako je nekoliko godina mlađi od saigrača i rivala Albert je već postigao 64 gola za Molde, u kom je ponikao i njegov rođak. Stvari su još čudnije kada se pogleda da je to uradio na samo 37 mečeva!

Prethodne sezone Albert Braut Ćoland je nosio dres Brana i na 31 utakmici postigao čak 40 mečeva, što mu je i obezbijedilo transfer u Molde. Naravno, interesovali su se i drugi klubovi, ali je on odlučio da slijedi isti put koji je prošao napadač Borusije iz Dortmunda.

Mladi reprezentativac Norveške se već u ranoj fzi kariejre ističe visinom i veoma dobrim sanlaženjem u protivničkom prostoru, što su generalno karakteristike koje i Holand lijepo njeguje, preko RB Salcburga pa do dresa Milionera iz Dortmunda.

Nemojte se čuditi ako za nekoliko godina Norveška bude imala najbolji napadački tandem na svijetu, a njih dvojica igrali za najveće timove Evrope. Za sada sve ukazuje na to.

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti