06. 03. 2021 - 19:34
IBRAKADABRA HTIO DA BUDE DUHOVIT, PA NA FESTIVALU OPISAO...
907
Shares
IBRAKADABRA HTIO DA BUDE DUHOVIT, PA NA FESTIVALU OPISAO PRENOS NASTUPA IZ SVOJE KUĆE: Svi u nevjerici, SKANDAL U NAJAVI

IBRAKADABRA HTIO DA BUDE DUHOVIT, PA NA FESTIVALU OPISAO PRENOS NASTUPA IZ SVOJE KUĆE: Svi u nevjerici, SKANDAL U NAJAVI

06. 03. 2021 - 19:34
0
Shares

Šou na San Remu, za koji je uz Sinišu Mihajlovića, bio zadužen i zaslužan Zlatan Ibrahimović pretvorio se u problem i optužbe na račun švedskog fudbalera.

Optužbe su stigle iz politički organizovanog dijela italijanske lGBT zajednice zbog navodne homofobije i diskriminacije na njegovom nastupu na čuvemo festivalu.

2482185-h-56734634-1000x0-ls

LGBT zajednicu naljutili su odgovori Ibrahimovića na pitanje voditelja kako bi izgledao San Remo kada bi prenos bio organizovan iz Zlatanove kuće.

- Pjevači su u dnevnoj sobi, djevojke su sa Zlatanom. A ti si u kuhinji i kuhaš na kafu - rekao je Ibra voditelju, pa nastavio u šaljivom tonu komentarišući italijanskog pjevača Akilea Laura.

Riječ je o pjevaču kojeg mnogi upoređuju sa Lejdi Gagom jer se ne deklariše kao "on" ili "ona" nego kao "ono".


- Njega bismo stavili u garažu da pazi na automobile. Lopovi ništa ne bi ukrali jer bi ga se bojali - ispalio je Ibrahimović.

screenshot-8
A onda je stigla reakcija predstavnika LGBT zajednice Fabricija Maraco za italijansku La republiku:

- Ibrahimović je još u Španiji pokazao da je sklon homofobnim ispadima. Kada ga je novinar 2010. godine pitao je li homoseksualac, on mu je poručio da dovede svoju sestru - rekao je Maraco i podsjetio na nedavni sukob Ibrahimovića i Zlatana za koji je Šveđanin oslobođen optužbi za navodno rasističko vrijeđanje.

Sport.ba/Kurr

Učitaj još novosti