06. 03. 2021 - 16:49
ZLATAN NA SANREMO UŠAO UZ PJESMU NADE TOPČAGIĆ, ODMAH SE...
907
Shares
ZLATAN NA SANREMO UŠAO UZ PJESMU NADE TOPČAGIĆ, ODMAH SE OGLASILA DRAGANA MIRKOVIĆ: Evo šta je poručila, svi u transu

ZLATAN NA SANREMO UŠAO UZ PJESMU NADE TOPČAGIĆ, ODMAH SE OGLASILA DRAGANA MIRKOVIĆ: Evo šta je poručila, svi u transu

06. 03. 2021 - 16:49
0
Shares

Otkako se prije nekoliko dana čuveni hit Nade Topčagić čuo na Sanremu zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, pomama za pjevačicom ne prestaje. 

2486657-collage563457678478-ls

Nadina koleginica, pjevačica Dragana Mirković  oglasila se i uputila čestitke Nadi. 

2486659-screenshot-78-ff

“Bravo draga. Zlatan i Nada na Sanremu”, napisala je Dragana na storiju na Instagramu, nakon čega je usleijdila reakcija pjevačice:

"Hvala mojoj dragoj koleginici. Grli te tvoja Nadica. PS. Ti si jedna od retkih koja me je javno pohvalila”, odgovorila je Nada na storiju na ovoj društvenoj mreži.

2486661-screenshot-79-ff

Podsetimo, Nada je nakon pesme na Sanremu dala izjavu za Kurir televiiziju: 

- Stvarno sam zatečena, gori region! Takva ličnost da u moru mojih koleginica da baš izabere taktove moje pesme. Zlatan je rastao uz moju pesmu. Ja sam harala Jugoslavijom, imala sam veliku turneju i Švedskoj. Ja sam se srela sa Zlatanovim ocem, Šefik je pričao da mu sin trenira u nekom malom klubu tu i ja pitam mog menadžera da li je to bilo, da li se dobro sećam i on mi kaže: 'Kako nismo!' Rekla sam da ću ići u Svetu Petku u Crkvu da ga služi zdravlje, on je mene vratio u moju mladost i popularnost. Sada se osećam kao kada sam pevala moj početni hit, hit leta tada, bila sam klinka i cela Jugoslavija me jurila - rekla je Nada nedavno. 

 

Izvor:Kurir

Učitaj još novosti