05. 03. 2021 - 15:37
NAVIJAČI BARCELONE U NEIZVJESNOSTI: Evo kada Messi donosi...
907
Shares
NAVIJAČI BARCELONE U NEIZVJESNOSTI: Evo kada Messi donosi odluku o nastavku karijere

NAVIJAČI BARCELONE U NEIZVJESNOSTI: Evo kada Messi donosi odluku o nastavku karijere

05. 03. 2021 - 15:37
0
Shares

Lionel Messi donijeće odluku o svom statusu u Barceloni tokom sljedeće sedmice. Jednom od najboljih igrača svih vremena 30. juna ističe ugovor sa timom iz Katalonije, za koji je igrao od početka svoje profesionalne karijere.

Da li će ostati ili otići najviše zavisi od predsjedničkih izbora, koji su na programu u nedelju 7. marta. Najveće šanse se daju Joanu Laporti. Nekadašnji prvi čovjek Barse u periodu od 2004. do 2010. godine smatra da jedini on može da zadrži Argentinca u klubu.

Prema navodima medija u Španiji, Messi će tokom naredne sedmice razgovarati sa budućim predsjednikom. Imao je mogućnost da poslije 1. januara potpiše predugovor sa nekim timom van Španije, međutim to još uvijek nije uradio. Najčešće se dovodi u vezu sa PSG-om i Manchester Cityjem. Na manje od četiri mjeseca do isteka ugovora, Lionel uskoro mora da donese odluku.

Dešavanja oko terena, ne utiču mnogo na Messijeve partije u Barceloni. U posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi. Trenutno je prvi strijelac Primere sa 19 golova, a najzaslužniji je za odličnu seriju Barse, koja se probila na drugom mjesto na tabeli sa pet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Atletico iz Madrida.

Novi izazov imaće već sutra u Pamploni, gde gostuju domaćoj Ossasuni.

Učitaj još novosti