04. 03. 2021 - 21:15
Košarkaš Lejkersa kao nindža izašao pred novinare, nikome nije...
907
Shares
Košarkaš Lejkersa kao nindža izašao pred novinare, nikome nije jasno šta tačno radi

Košarkaš Lejkersa kao nindža izašao pred novinare, nikome nije jasno šta tačno radi

04. 03. 2021 - 21:15
0
Shares

Krilni centar Lejkersa Montrezl Herel bio je jedan od najboljih igrača u porazu od Sakramenta, ubacio je Kingsima 26 poena "sa klupe", međutim osim rezultatskog neuspjeha, "iz takta" su ga izbacile i neke sudijske odluke na štetu njegovog tima.

Konkretno, tehnička greška koju je dobio zbog urlika poslije poena u reketu Kingsa. Uobičajeno je maltene da igrači na taj način odreaguju na neke situacije, takav vid reakcije se ne u najvećem broju slučajeva sankcioniše, pa ipak, u slučaju Herela, sudije su bile stroge - zaradio je tehničku grešku.

On je poslije meča izašao pred novinare i pričao na tu temu, nije mu bilo jasno zbog čega je sankcionisan od strane Džene Šreder, međutim pažnju mnogih, više od bilo čega što je izgovorio, privukao je njegov "autfit". Tačnije maska preko cijele glave.

Herel je poput nindže izašao pred novinare, navukao je maskirnu kapuljaču, lice mu je takođe bilo prekriveno i vidjele su mu se samo oči. Niko ga nije pitao, pa nismo uspjeli ni da saznamo zbog čega se Herel ovako zamaskirao - da li je u pitanju trend ili je pak zaštita od korona virusa sa svih strana.

 

Učitaj još novosti