04. 03. 2021 - 20:44
ŠEST SPAVAĆIH SOBA I OSAM KUPAONA: Pogledajte kuću u L.A.-u...
907
Shares
ŠEST SPAVAĆIH SOBA I OSAM KUPAONA: Pogledajte kuću u L.A.-u koju LeBron James prodaje za više od 20 milijuna dolara

ŠEST SPAVAĆIH SOBA I OSAM KUPAONA: Pogledajte kuću u L.A.-u koju LeBron James prodaje za više od 20 milijuna dolara

04. 03. 2021 - 20:44
0
Shares

Lebron James prodaje imanje u Los Angelesu za manje novca nego što ga je platio 2015. godine.

To ne znači da je košarkaški superstar u financijskim problemima ni da napušta LA Lakerse. Iako je na ovom imanju često boravio ljeti dok je igrao za Cleveland, kao član Lakersa već neko vrijeme živi u drugoj kući.

Štoviše, James ima još jedno imanje u istoj ulici u Brentwoodu, koje je 2017. platio 23 milijuna dolara, a u listopadu je na Beverly Hillsu kupio nekadašnju kuću glumice Katharine Hepburn, navodno za 36.8 milijuna.

Ovaj posjed u Brentwoodu star je 10 godina, a LeBron ga je prije šest godina platio 21 milijun dolara. Sad ga prodaje za neznatno manjih 20.5 milijuna.


Kuća ima šest spavaćih soba i osam kupaona, bazen, košarkaški teren, teretanu, knjižnicu, malo kino, lift i agregat za struju.

Imanje se proteže na 883 kvadratna metra, a poznato je i po incidentu iz 2017. kada je netko na ulazu sprejem ispisao pogrdni naziv za crnce.

Naselje Brentwood poznato je i po tome što je u njemu, samo nekoliko ulica dalje, živio O.J. Simpson u vrijeme kad su tamo ubijeni njegova supruga i njen prijatelj.

Učitaj još novosti