04. 03. 2021 - 17:03
Barcelona ČEKALA PRAVI TRENUTAK pa nodgovorila Sevilli na...
907
Shares
Barcelona ČEKALA PRAVI TRENUTAK pa nodgovorila Sevilli na provokaciju poslije PORAZA OD PSG-a

Barcelona ČEKALA PRAVI TRENUTAK pa nodgovorila Sevilli na provokaciju poslije PORAZA OD PSG-a

04. 03. 2021 - 17:03
0
Shares

Barcelona je pobjedom protiv Seville 3:0 nakon produžetaka uspjela da izbori finale Kupa kralja, a Katalonci su nakon susreta odgovorili na nedavni tweet tima iz Andaluzije koji je bio prilično provokativan poslije poraza Barce od PSG-a u Ligi prvaka 4:1 na domaćem terenu.

U Barceloni su očigledno čekali pravi momenat za odgovor, a on nije mogao biti slađi s obzirom da je Blaugrana nadonadila zaostatak iz prvog meča 2:0 i zahvaljujući golovima Dembéléa, Piquéa i Braithwaitea u produžetku, izborila je plasman u finale Kupa kralja.

Nakon velikog preokreta, zvanični Twitter nalog Barcelone odgovorio je na Sevillin tweet 17. februara kada su pokušali biti duhoviti objavom fotografije s utakmice Barcelona - PSG, ističući detalj kada Mbappe nezaustavljivo bježi svom čuvaru Piqueu.

Upravo je Pique bio junak sinoćnje utakmice golom u 92. minuti koji je meč odveo u produžetke, a nakon susreta iz Barcelone su retweetovali pomenutu fotografiju, uz poruku:
"Nogomet je poštovanje. Laku noć", navedeno je na Twitteru Barce koja je prošlog vikenda u okviru ligaškog duela također pobijedila Sevillu kao gost sa 2:0.

 

Učitaj još novosti