03. 03. 2021 - 23:42
BIO SAM PIJAN, ZATO ME JE PREBIO! UFC superstar priznao da je...
907
Shares
BIO SAM PIJAN, ZATO ME JE PREBIO! UFC superstar priznao da je prije borbe za titulu popio flašu vina

BIO SAM PIJAN, ZATO ME JE PREBIO! UFC superstar priznao da je prije borbe za titulu popio flašu vina

03. 03. 2021 - 23:42
0
Shares

Mnogim ljubiteljima MMA borbi bilo je čudno kada je u UFC 253 u septembru prošle godine u Abu Dabiju u glavnoj borbi večeri Izrael Adesanja ponizio Brazilca Paula Kostu i lako zadržao pojas srednje kategorije.

Borac sa Novog Zelanda isprebijao je Kostu kao niko do tada, a sudija je bio primoran da prekine meč minut prije kraja druge runde i tako spasi Brazilca.

2482035-kosta1-ls

Pet mjeseci kasnije Paulo je pokušao da objasni zašto je te večeri bio ispod svog nivoa. Kako kaže - bio je pijan!

- Bio sam malo pijan, imao sam čak i blagu vrtoglavicu. Sjećam se, borba je zakazana za devet sati ujutro zbog velikog broja gledalaca na drugim kontinetima - objašnjava Brazilac i nastavlja:

- Morao sam da ustanem u pet ujutro da bih sve pripremio, a nisam mogao da zaspim sve do pola tri. Imao sam grčeve u nogama. Nisam spavao 24 časa i bilo mi je potrebno bilo šta samo da uhvatim san. Počeo sam da pijem vino misleći da će dvije čaše pomoći. Međutim, ništa se nije desilo i popio sam cijelu flašu.

Kosta je, kako navodi, zbog toga bio mamuran tokom borbe i refleksi su mu bili usporeni.

- Treba da se borim za titulu,a osjećam se loše, neispavano, nekoncentrisano... Ali, to je samo moja greška - priznao je on.

U oktogon se vraća u aprilu i nada se da će dobiti priliku da se revanšira Izraelu Adesanji, koji će u glavnoj borbi večeri UFC 259 u noći između subote i nedjelje odmjeriti snage sa Janom Blahovičem, šampionom lako-teške kategorije.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti