03. 03. 2021 - 20:25
REAL DAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, RAMOS IPAK OSTAJE U REALU?...
907
Shares
REAL DAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, RAMOS IPAK OSTAJE U REALU? Nude mu ove uslove, sada je sve na njemu

REAL DAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, RAMOS IPAK OSTAJE U REALU? Nude mu ove uslove, sada je sve na njemu

03. 03. 2021 - 20:25
0
Shares

Dugo traje saga oko Serhija Ramosa i njegovog ostanka u Real Madridu. 

Nisu isprva u klubu iz španske prestonice htjeli ni da čuju za uslove dosadašnjeg kapitena, koji je tražio da i narednih nekoliko godina zarađuje isto koliko i do sada. Zato je on pripretio odlaskom, a zainteresovanih je bilo, pošto se u priču uključio PSŽ.

2378169-sergio-ramos-epa-alessandro-della-valle-ls

Međutim, kako sada javlja ABC, a prenose španski mediji, Ramos je dobio novu ponudu od čelnika Real Madrida. Oni mu nude da i narednu sezonu odigra pod istim uslovima koje ima sada, a koji glase da on zarađuje 12.000.000 eura neto po takmičarskoj godini. Poslije toga, dva tima će razgovarati ponovo oko novog ugovora i eventualnog nastavka saradnje.

Njihov kapiten još nije odgovoio na ponudu, a pošto ima i bolje ponude od one koju nudi Real, sada može i da bira. Međutim, pitanje je kakva će biti njegova odluka, jer se ipak na lojalnost španskom klubu obavezao na tako dug period. Ipak, i to znači mnogo, koliko god mislili da nije tako.

Ono što dodatno treba da raduje navijače madridskog kluba jeste da se Ramos uspješno oporavlja od povrede i da bi mogao da bude u timu već 16. marta, kada Real dočekuje Atalantu u revanšu osmine finala Lige šampiona.

izvor:Telegraf

Učitaj još novosti