03. 03. 2021 - 19:04
SLIKAO SE S MESSIJEM KADA JE MOBITEL S KAMEROM BIO POJAM I...
907
Shares
SLIKAO SE S MESSIJEM KADA JE MOBITEL S KAMEROM BIO POJAM I LUKSUZ,  A DANAS JE VELIKA ZVIJEZDA: Prepoznajete li igrača sa slike?

SLIKAO SE S MESSIJEM KADA JE MOBITEL S KAMEROM BIO POJAM I LUKSUZ, A DANAS JE VELIKA ZVIJEZDA: Prepoznajete li igrača sa slike?

03. 03. 2021 - 19:04
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Leo Messi traje duže duže od 15 godina, a sigurno će trajati još neko vrijeme. Kada je Messi pravio svoje prve profesionalne korake, neki od današnjih njegovih saigrača su još uvijek klinci.
Među njima je Ilaix Moriba igrač B tima Barcelone. Radi se o 17-godišnjaku koji igra u veznom redu. 

screenshot-27

Moriba je na sebe skrenuo pažnju prije nekoliko dana kada je bio odličan u meču sa Sevillom. 

Interesantna je priča ovog 17-godišnjeg koji je imao samo dvije godine kada je Messi s Barcelonom osvojio prvo prvenstvo Španije 2005. godine.

Sa sedam godina se priključio La Masiji, a nekada tada je napravio i svoju prvu fotografiju s najboljim igračem Barcelone svih vremena.

Bilo je to u vrijeme kada tehnika i tehnologija nisu bili dovoljno razvijene kao danas pa je imati mobitel s dobrom kamerom smatrano luksuzom.

Desetak godina kasnije Moriba je dočekao da igra zajedno sa svojim saigračem. Upitno je da li će mu san dugo potrajati jer je Messi blizu odlaska s Nou Campa.

Inače, Moriba igra standardno u dresu B tima Barcelone, a po potrebi trenina i konkuriše za seniore. 

Sport.ba/Sportsport

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti