02. 03. 2021 - 23:39
Ivanišević brutalnim riječima stao u odbranu Đokovića
907
Shares
Ivanišević brutalnim riječima stao u odbranu Đokovića

Ivanišević brutalnim riječima stao u odbranu Đokovića

02. 03. 2021 - 23:39
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Trener najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića Goran Ivanišević je istakao da je Đoković u posljednje vrijeme od strane medija preživio "teksaški masakr".

Novak Đoković je nedavno osvojio deveti trofej u Melburnu, a Ivanišević o tome kaže:

2469893-screenshot-1-ls

- Lično, kao Novakovom treneru i njegovom navijaču, ovo mi je najslađa pobeda. Novak bi vjerovatno naveo Rolan Garos 2016. ili prvi Vimbldon, ali za mene, poslije godine u kojoj su ga mediji masakrirali iz svih mogućih oružja… Osećaj je zaista dobar. Bilo je neobično, nešto tako nismo iskusili ranije – 42 dana u Australiji, karantin, povreda, publika koja odlazi usred meča zbog policijskog časa, sumorna atmosfera nekoliko dana i onda savršeno Đokovićevo finale sa svakog aspekta - rekao je Đoković.

Ivanišević je pomenuo da mediji masakriraju Novaka već godinu dana, a tokom turnira Đoković je rekao da se „njegove greške manje praštaju u poređenju s nekim drugim sportistima".

- Sve je počelo od Adrija tura – mnogi su ga i prije prozivali, ali nikada kao u posljednjih godinu dana, ovo je kao da gledam (film) Teksaški masakr motornom testerom, ha-ha-ha. Zašto je to tako? Zbog njegovog porijekla, na ljude s Balkana uvijek se drukčije gleda. Takođe, Novak se ne plaši da otvoreno kaže šta misli i da se bori za ono u šta vjeruje. Svi su jedva dočekali ono sr***e koje mu se desilo na US Ppenu. Pa se u Australiji zauzeo za kolege i opet – hajde da udarimo na Đokovića. Jedini on govori, ostali ćute. Tokom moje karijere mnogi su igrači radili razne stvari, ali niko nije bio tretiran na taj način kao Novak - zaključio je nekadašnji osvajač Vimbldona.

Sport.ba/Kurir

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti