02. 03. 2021 - 19:13
NADALA PITALI KO JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA, ON...
907
Shares
NADALA PITALI KO JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA, ON POBJESNIO: EVO ŠTA STVARNO MISLI O NOVAKU I RODŽERU: Stao u kraj pričama

NADALA PITALI KO JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA, ON POBJESNIO: EVO ŠTA STVARNO MISLI O NOVAKU I RODŽERU: Stao u kraj pričama

02. 03. 2021 - 19:13
0
Shares

Ko je najbolji teniser svih vremena je debata koja traje poslednjih nekoliko godina, a ponovo je aktuelna i u ovom periodu.

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer su svakako najbolji u istoriji, ali ko je od njih trojice ipak iznad vih, to je pitanje o kome se uveliko diskutuje u teniskoj javnosti.

827605-w-56411393-ff

Nole je dostigao Rodžerov svetski rekord po broju sedmica na vrhu ATP rang liste, Nadal je i dalje "u priči" kao vlasnik čak 20 Gren slem titula (koliko ima i Švajcarac), pa su upravo Rafu tim povodom kontaktirali iz brazilskog časopisa "Veža".

I, evo kako je španski as odgovorio na pitanje ko bi od pomenute trojice trebalo da bude smatran najboljim teniserom ikada:

- Znate, ja stvarno nisam zainteresovan da učestvujem u toj debati, jer uopšte i nije na meni da o tome pričam. Ne treba meni ta diskusija oko toga ko je najbolji - započeo je Nadal.

Gotovo u dahu je dodao i sledeće:

- Ljudi vole da o tome razglabaju, zato i prave razna poređenja. Što se mene tiče, ja imam sjajan odnos i sa Rodžerom i sa Novakom! Mi smo rivali samo tokom naših mečeva. Naše borbe se odvijaju samo na teniskom terenu.

Sport.ba/Espreso 

Učitaj još novosti